Без болки и дискомфорт в ставите само след 10 дни!

  • 15 февруари 2016 12:29

  • 5538
  • 0
Без болки и дискомфорт в ставите само след 10 дни!
©

Пред прага на пролетта сме, когато проблемите със ставите започват да се обострят. Болка и скованост, отоци, зачервяване, намалена подвижност – всичко това може да ви подлуди!

Досега сте опитали почти всичко – всевъзможни хранителни добавки, болкоуспокояващи, нестероидни противовъзпалителни лекарства... Ефект – нулев.

Трябва ви достатъчно ефикасен продукт, който да блокира възпалителната реакция в ставите, за да може ставният хрущял да започне да се възстановява. Доскоро у нас такава формула нямаше, но с ОстеоМуув дойде съвършено нов етап в превенцията и лечението на ставните заболявания!

ОстеоМуув (OsteoMove) е оригинална канадска формула, широко използвана и в САЩ. Откакто се предлага в България, много хора се увериха в отличното действие на ОстеоМуув.

ОстеоМуув се отличава от всички останали продукти, препоръчвани при проблеми със ставите, по това че съдържа огромно богатство от съставки в много високи концентрации.

Съставът на ОстеоМуув включва: плодова формула Inflam Relief - смес от 7 плодови концентрата, глюкозамин сулфат, МСМ, хондроитин сулфат, колаген тип II, хиалуронова киселина, манган, бор и екстракти от босвелия и куркума.

Плодовият Inflam Relief комплекс в ОстеоМуув се състои от грозде, нар, ягода, червена боровинка, синя боровинка, малина, черна боровинка, екстрактите от които са стандартизирани до 76% полифеноли.

Inflam Relief има уникално въздействие върху възпалението и болката, и няма да го откриете в никой друг продукт на пазара. Екстрактът от смола на босвелия, стандартизиран до 60% босвелиеви киселини подсилва действието на останалите съставки и също допринася за облекчаването на сковаността и болката, и потискане на възпалението при различните видове артрит.

Резултатите, които ще постигнете при приема на ОстеоМуув са наистина впечатляващи. ОстеоМуув облекчава болките и сковаността още през първите 10 дни от началото на приема!

Повечето хора отбелязват значителни подобрения само след един курс на лечение с ОстеоМуув, след което прекратяват приема, защото желаните резултати са постигнати. 1 опаковка от продукта покрива пълния курс на лечение, който продължава от 2 месеца!

ОстеоМуув ускорява въстановяването на ставния хрущял, забавя увреждането и деформацията на ставите, блокира острото или хронично възпаление. Намалява болките и подуването, и възвръща цялостния комфорт на тялото. Подобрява движението, действа отпускащо и премахва сковаността.

Препоръчва се и за активно спортуващи или хора, занимаващи се с тежък физически труд!

ОстеоМуув е произведен според най-високите стандарти за качество и в съответствие с Добрите производствени практики. Вашите стави заслужават най-доброто: подарете им ОстеоМуув.

Производител: Natural Factors, Canada.

Вносител: Гео Нутришън ЕООД.

Последвайте канала на

Novini.bg
5538 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини