Обсъждат туризма ни с Русия през февруари

  • 29 януари 2016 11:51

  • 1854
  • 2
Обсъждат туризма ни с Русия през февруари
© Булфото(архив)

На 25 февруари от 11.00 часа ще се проведе среща в българското посолство в Москва с представители на туристическия бранш и от двете страни. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова на брифинг днес.

„В рамките на визитата на Олег Сафонов подписахме протокол за сътрудничество в областта на туризма и начертахме конкретни стъпки, които вече подготвяме. На 25 февруари в 11.00 часа в сградата на българското посолство в Москва ще се срещнат представители на брашна от двете страни. На срещата ще присъстваме и ние двамата с Олег Сафонов, представители на българския парламент, така че максимално да обхванем всички въпроси, които са свързани с туристическия бранш", посочи министър Ангелкова, цитирана от Стандарт.

„Основният продукт, който ние предлагаме, е морският и летен туризъм. За тези два дни успяхме да представим на господин Сафонов накратко нашата култура и история, както и да го запознаем с някои обекти в София, с Бачковския манастир, с много хубавите ни минерални извори с лечебни свойства. Така че вече говорим и за оздравителен туризъм и за специални програми за инвалиди", обясни министър Ангелкова. Тя допълни, че всички морски кметове са запознали от първа ръка Сафонов какво предлагат нашите общини. „С това той да види, че имаме много добро и специално отношение към руските туристи и за нас е много важно България да върне водещото си място на този пазар", заяви още министърът на туризма.

Последвайте канала на

1854 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.02.02 | 09:37

2
Лижат някой хора! Добре че не зависи от мен, че на ватенките нямаше да им стъпи крака тук!

2016.01.31 | 14:30

1
Плювахте ,сега лижете !

Добави коментар

Водещи новини