Столичният общински съвет гласува бюджета на общината за 2016 година

  • 28 януари 2016 07:46

  • 1064
  • 1
Столичният общински съвет гласува бюджета на общината за 2016 година
© Булфото Архив

Столичният общински съвет (СОС) ще гласува бюджета на общината за 2016 г. на редовното си заседание от 10.00 часа. Приемането му е внесено като първа точка от дневния ред от кмета на общината Йорданка Фандъкова. Доклади относно предложения за промени в приходната и разходната част на проекта, са внесли общинските съветници от групата на БСП и Войслав Тодоров и Тодор Цанев от Коалиция „Сердика”, предаде "Фокус".

Като втора общинските съветници ще гласуват доклад относно „Общинска строителна програма за изграждане, реконструкция и ремонт на обекти – публична общинска собственост за 2016 г.”, внесен от зам.-кмета Ирина Савина. Ще бъде разгледан и доклад, внесен от д-р Тодор Чобанов за допускане на паралелки от І до ХІІ клас под минималния брой ученици за учебната 2015/2016 учебна година в общинските училища на територията на Столичната община.

Общинският съвет ще гласува и доклад относно решения, приети от Творческия съвет на Столична програма „Култура” за финансиране на проектни предложения – 2016 г., внесен от Малина Едрева, д-р Тодор Чобанов, Венцислав Мицов, Ирена Анастасова, д-р Борислав Бориславов и Виолета Тодорова. Съветниците ще гласуват и доклад относно избор на главен изпълнителен директор и изпълнителен директор на Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции.

Последвайте канала на

1064 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
gost

2016.01.28 | 14:42

1
ZA STOLISHNIIA SAVET NE ZNAM,NO V PROVINCIIATA OBSCHTINSKITE SAVETNICI SA OT 25 GODINI EDNI I SASCHTI-IZGLEJDA NARODA E MNOGO DOVOLEN OT TIAH.

Добави коментар

Водещи новини