Ученик може да е запалил колата на съпругата на пловдивския кмет

  • 27 януари 2016 20:51

  • 2649
  • 1
Ученик може да е запалил колата на съпругата на пловдивския кмет
©

Автомобилът "Хюндай" на бургазлийката Деница, съпруга на пловдивския кмет Иван Тотев, е пострадал от пожара само отвътре – повредени са тапицерията, таблото и кормилото.

Инцидентът е станал в 2:05 ч. тази сутрин. Тогава кметът и жена му били събудени от сирени на пожарни. Колата е била паркирана в дома на кмета на ул. "Богомил". Неговият джип Ауди Q7 обикновено е спрян до хюндая на съпругата му. Във въпросната нощ кметският джип останал пред общината.

"Благодаря им, че за 3-4 минути са се справили", каза Тотев, цитиран от "24 часа". Три последователни сигнала един след друг били подадени от съседи на тел. 112. "Огромно благодаря на моите комшии", добави още кметът.

На въпрос дали съпругата му, която преподава по немски език в престижна пловдивска гимназия, е писала двойка на някой ученик и той да си отмъщава, Тотев отговори: "Не изключваме абсолютно нищо - от ученически призиви за дървена ваканция до гръмнала запалка в купето".

Аудито на пловдивския кмет също не веднъж е било обект на атаки. Преди повече от години то осъмна със счупени стъкла в жк „Изгрев“, където живеят родителите на съпругата му. Подпаленият хюндай е от 2008 г. и е купен на лизинг.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2649 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
така ли е

2016.01.29 | 17:19

1
Жената на кмета е била май любовница с ученика?

Добави коментар

Водещи новини