Ицо Петрофф извади тайните на гей елита

  • 27 януари 2016 08:10

  • 12727
  • 10
Ицо Петрофф извади тайните на гей елита
© Булфото(архив)

Сензационно разкритие направи рокаджия и гей №1 у нас Ицо Петрофф. По време на пресконференция, на която представи новата си книга „Петзвезден живот – тайните на гей елита”, председателят на Движение „ЛГБТ Идея” за хора с различна сексуална ориентация обяви, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е имал интимна връзка с млад ромски рапър.

"Един шоумен, който вече със зъби и нокти се бори да стане президент, финансирани от съмнителни бизнес олигарси, каквито са Цветан Василев и Гриша Ганчев, в нашите среди носи името Славуца. Това е небезизвестният Слави Трифонов", коментира рокаджията.

"По времето, когато са били много близки с друга звезда Камен Воденичаров, двамата са имали по-други отношения. Ако Камен Во харесал някой пич, веднага звъни по телефона на Господаря и му казва, че има интересен човек за него, ако той има интерес, може да му го предложи", разкрива сензационно геят Ицо Петрофф.

"Слави е поставял условие да изпълнява активната роля в сексуалния контакт. Така е възникнал конфликт между единия ромски рапър, чийто прякор е Якудзата, който не е бил съгласен да бъде пасивният. Този рапър участва в "Мюзик Айдъл" и там се разрази голям скандал с него", обяви председателят на Движение „ЛГБТ Идея”.

"Другите две лица се казват Боби Малкия и Мартин. Те са в друга ромска формация и познават лицето Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Те са категорични, че Славуца е имал същите забежки и към тях. Едното момче, Мартин, не е бил съгласен, докато другото - Боби Малкия е имал контакт с него. Все още не знам до каква степен е бил контактът, дали е било само самозадоволяване или се е стигнало по-далече", сподели още той.

Ицо Петрофф обяви, че разполага със сензационна снимка, с която ще докаже твърденията си за интимния контакт между Славуца и рапъра Боби Малкия, пише Блиц. По думите му фотосът е изключително шокиращ и ще бъде предоставен в най-скоро време.

Последвайте канала на

Novini.bg
12727 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2016.02.09 | 21:17

10
Малиииииии , каква стана тя ! Първо Дълбоката , сега и Славуца се натискат да ни управляват !

2016.02.09 | 21:17

9
Че е обратен то се знае...трябва да го чукат че да чука и той

2016.02.09 | 21:16

8
Хаиде да Вие честита новата партия и новия премиер.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! Само обратен не беше ни управлявал....Честито

2016.02.09 | 21:16

7
Обротен...ДА!!! Затова се скара със Водинечаров....
boikoooooooo kurvoooooooo

2016.02.09 | 10:18

5
boikoooooooooooooooooo kurvoooooooooooooooooooooooo

2016.02.09 | 10:18

6
Така викаше и дъртия курник майка ти , докато поемаше устно рязания !
Пулан

2016.02.09 | 07:21

4
Чудите се какво да измислите , сега пък гей бил и с цигани спал
ужас и безумие

2016.02.08 | 17:44

3
Леле, тоя пък урод от къде се появи!? Аман от откачалки и психично болни......

2016.02.04 | 22:53

2
Бълхарските мангурлини ще е.ат майката на масоните и илюминатите.Престанете да ми сигнализирате от телевизиите с ръчички с пирамидки,сатанински рога ,плезене и веселото "виктори".Тоягата ще играе за всички.Вчера чух от национален ефир,че турската граница е на Драгоман.Престанете да ръгате ЛСД в хляба,секс стимуланти в алкохола до 50 лв. и каптагон в илачите и луксозното пиене.Няма ли рая няма нужда и от надзиратели.Ваксините са два вида-за бели и цветнокожи,като белите се кастрират и им се уврежда нервната система,а на цветните са истински по предназначение.Затова се поръчват от две места,затова цветната смрад сере по 8 боклука без проблем,а белите се заплождат от затворническа сперма инвитро.Много сте прости!

2016.02.04 | 22:44

1
Я, още един Перко сънува ИЛЬО и минАтите аз пък прочетох че БЛЯК е починал само при мисълта че ОТ ДРУГАТА СТРАНА на камерата на компа го преследват самовили Играй си кънтъра не кради баща си и ходи по правата линия ЧЕ СЛАВИ ВИЖДА ВСИЧКО

Добави коментар

Водещи новини