Ученици в 17 СОУ в София: Беше ужасен шок. Стана меле пред дъската, полетя и кофа за боклук (видео)

  • 22 януари 2016 07:31

  • 9460
  • 4
Ученици в 17 СОУ в София: Беше ужасен шок. Стана меле пред дъската, полетя и кофа за боклук (видео)
©

Беше ужасен шок. Едно от момичетата получи шамар, друго – тупане по лицето, а трето – душене. След това започна мелето пред дъската, полетя кофа. Роднините на десетокласника издърпаха едното момиче, след него и още една съученичка се изправи, за да отидат заедно към директора. Това разказа едно от момчетата от 11-ти клас в столичното 17 СОУ в "Красна поляна", станало свидетел на боя вчера.

"Пострадалата Дебора беше откарана с линейка след инцидента. „Закъснявах за училище. Когато стигнах до кабинета по биология, заварих четирима възрастни и един десетокласник, които се караха и бутаха”, разказа момичето.

Припомняме, че майката, бащата, лелята и братовчед на десетокласник нахлуха в училището, за да се саморазправят с деца от горния клас, за които детето казало, че го тормозят. Според разказите на потърпевшите обаче именно те са тормозените от по-малкия ученик, съобщава БТВ.

Самото меле се е разиграло в часа по биология. "Той се държи с всички провокативно - бута ни, гледа надменно", разказа ученикът. В крайна сметка четирима възрастни са се саморазправили с четири деца, като са им раздавали юмруци и шамари, дърпали са ги и за дрехите, твърдят очевидците.

Роднините питали поименно за момче от класа, сочено за главния тормозител на детето им, но не го намерили и след това подхванали останалите. От вчера се води следствие, роднините побойници са задържани. Участниците в мелето са задържани, стана ясно още от репортажа. Очаква се днес ученици да отидат в полицията, за да ги разпознаят.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9460 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
banda88

2016.01.27 | 05:41

2
dobre, 4e nqkoi ot roditelite na poturpev6ite deca ne e trugnal da se samorazpravq, 4e togava 6te6e da stane lo6o ... napravo se udivqvam ot spokoistvieto na roditelite ... ako posegnat na moe dete dori i s shamar - 4upq ruce i posle pitam

2016.02.24 | 18:24

4
пиши на кирилица за да ти се чете

2016.01.25 | 13:46

1
По-полека...да не се окаже, че нещо си много чуплив синко!
Без име

2016.02.24 | 18:24

3
Каквито боклуци са децата,такива са и родителите!Не се учудвам!Тези родители отишли да се разправят са по-битер и от циганите!Мисля че има и по-цивилизован начин за решение на нещата,като например намаляване на поведението или изключване на заплашващите децата им!

Добави коментар

Водещи новини