Намериха труп след пиянски гуляй във вила

  • 15 ноември 2011 15:06

  • 2728
  • 0
Намериха труп след пиянски гуляй във вила
© Булфото

55-годишен безработен ветеринар е бил намерен мъртъв във вила в местността "Под гората" край шуменското село Лозево.

Полицията още не е оповестила случая, но по неофициална информация 55-годишният Диян Димитров Георгиев е станал жертва на пиянски побой. Тялото му било намерено още в понеделник преди обед. Лежал на леглото си в къщата, целият в синини и драскотини.

Според патолозите, правили аутопсията, мъжът е бил удрян жестоко по цялото тяло и е починал от множество травми. Имал няколко счупени ребра, бил е удрян по ръцете, краката, главата, блъскан е по гръдния кош. От тялото на покойника криминалистите са взели проби от ноктите и косата за сравнителен анализ. Според запознати, полицията вече има заподозрян, който предстои да бъде освидетелстван за следи от сбиване, съобщи "Стандарт Нюз"

Според хора от селото, Диян Георгиев си живеел в Шумен, вилата била собственост на възрастната му майка, която отдавна не идвала в селото, а синът често канел на запои съмнителни гости.

В неделя вечерта във вилата имало сбирка, на която се веселили 5-6 човека, сред които и един затворник в отпуска. Преди три години през юли на 100-200 метра от същата вила бе намерен пребит 32-годишен варненец, който се укривал от кредитори и намерил подслон във вилата като ратай. Тогава Димитров бе сред заподозрените за убийството на варненеца.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2728 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини