Слави прибра Нели Петкова

  • 12 януари 2016 12:43

  • 14345
  • 3
Слави прибра Нели Петкова
© Булфото

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в се вживя в ролята на бащата от христовата притча, който простил на блудния син и го посрещнал обратно в дома си. Дългия прибра под крилото си своята бивша певица Нели Петкова, пише в. „Всеки ден".

Тя го напусна преди време, за да прави кариера сама, но така и не й се получи. Опитите й да пробие в САЩ претърпяха пълен провал.

В началото Дългия не искал и да чуе за работа с Нели Петкова. Съгласил се да я вземе на концертите в зала „Арена Армеец" и на стадион „Васил Левски", но смятал, че това е предостатъчно. Карловката обаче не се отказала и продължила да настоява да се върне при него. Тя толкова много се тръшкала, плачела и галела егото му, обяснявайки как съжалява, че го е напуснала, че в крайна сметка Трифонов решил да й помогне.

Снимка: Булфото

Тъй като обаче няма къде да я сложи в „Ку-Ку Бенд", решил да й подари няколко песни, докато излезе възможност за нещо по-постоянно. Говори се, че новото парче на Нели, което тя пусна преди дни, е правено от хора на Дългия. Характерният почерк на „Ку-Ку Бенд" личи още от първото чуване на песента. Официално е обявено, че музиката е на самата Петкова и на Шон Уд, който уж бил известен американски автор, но в интернет за него не може да се намери и една дума. Говори се обаче, че песента всъщност е дело на човек на Слави, поръчана лично от шефа. Неговият сценарист Ивайло Вълчев е автор на българския текст на парчето, което има и версия на английски. Още от първото слушане в ухото се набиват и напеви, характерни за ранната Шакира.

Напоследък Слави изненадва всички с неочаквана мекота и готовност да прощава, която е нещо ново в характера му. Досега той бе известен с непреклонните си решения. Трифонов първо прости на дългогодишния си враг Любо Нейков, след това - на Марта Вачкова, а най-накрая ред дойде и на Нели Петкова. Очаква се, ако „Ку-Ку Бенд" правят турне през лятото, тя да бъде част от програмата.

Последвайте канала на

Novini.bg
14345 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.02.06 | 23:39

3
Скоро ще разберете и истината. Слави ще забремени тази. Явно мечата й за богат красавец, не се е сбъднала та се е върнала на действителността :-)) дърта пръчка с пари.

2016.02.06 | 23:39

2
Пълно е със селянчета-златотърсачки, като тая пача. Десетилетия майките учат дъщерите си да са курви и да намерят чичко-паричко. От студ.град - та на лъскавото....

2016.01.14 | 20:26

1
Добре че грозния има пари иначе няма да види женско никога-просто е отвратителен човек.

Добави коментар

Водещи новини