Трима маскирани пребиха възрастно семейство

  • 11 януари 2016 13:54

  • 3688
  • 5
Трима маскирани пребиха възрастно семейство
©

Полицията в Пловдив издирва извършителите на побой над възрастно семейство, нанесен им при опит за грабеж в дома им в село Голям Чардак. Сигналът за инцидента е подаден в събота през нощта. Това съобщиха днес от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив.

Според първоначалната информация, 75-годишен мъж и 70-годишната му съпруга били изненадани в съня си от трима маскирани, които нахлули в къщата с взлом. Чрез употреба на физическа сила нападателите привели възрастната двойка в безпомощно състояние и им нанесли удари с твърд предмет. След като претърсили жилището и не намерили пари и ценни вещи, тримата се оттеглили в неизвестна посока.

Пострадалите са транспортирани с линейка в пловдивска болница за оказване на спешна медицинска помощ. След преглед мъжът е оставен за наблюдение, а съпругата му е изписана за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство в РУ - с. Труд. Уведомена е Районна прокуратура - Пловдив. Предприети са активни действия по издирване на извършителите на престъплението.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3688 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
гост

2016.01.12 | 17:55

2
Какво става в тази страна бре хора само убииства побоища насилие и изнасилвания, а досега никакви данни почти за заловени и осъдени за тези деяния престъпници.

2016.01.27 | 16:34

5
Кво да става? Престъпници дали могат ли да заловят престъпници?!

2016.01.15 | 15:18

4
Мераклиите желаещи да станат господари на света казват така:"Да дадем на народите свобода и те не знаейки какво да направят с нея,ще се самоунищожат". За да се харесат пред наивните тълпи желаещи бързо забогатяване са измислили редица"хубави" думички-свобода,равенство,братство=робство,неравенство,омраза;плурализъм=еднолична власт;демокрация=анархия;приватизация=узаконена кражба и др."хубави"думички.
Ти

2016.01.12 | 21:16

3
Защо управляващите господа не разрешите на народа да използва оръжие в защита на частната си собственост срещу такива крадци и убиици ?
d

2016.01.12 | 06:49

1
Смятайте след като всеки си прави безнаказано каквото си иска в тая кочина, колко добра дестинация сме за ислямистите! Според мен те даже вече са си сметнали че сме си тяхна територия, след като знамето ни не фигурира във списъка им с държави врагове! Влизат излизат си когато и както си искат а боко се тупа по гърдите че 3 папи са го галили......какво ни чака не ми се мисли!

Добави коментар

Водещи новини