Джанет Джексън има рак на гърлото

  • 07 януари 2016 10:15

  • 3572
  • 1
Джанет Джексън има рак на гърлото
© Getty Images/Guliver

Сестрата на покойния Майкъл Джексън - Джанет Джексън е оперирана по спешност по празниците, след като лекари открили образувание на гласните й струни.

"Може да се окаже сериозно. В момента се правят изследвания", разкриват източници на медии отвъд Океана. Заради опасенията за рак на гърлото 49-годишната певица заяви, че отлага първите дати от световното си турне, озаглавено "Несломима". То трябваше да стартира на 9 януари в Денвър. Ако се окаже, че има рак на ларинкса, според лекарите това би означавало край на кариерата й, защото пеенето за нея ще бъде невъзможно.

Засега Джанет и близките й отказват всякакви коментари по темата. Други обаче разкриват, че тя е твърдо убедена, че всичко ще е наред и през пролетта или началото на лятото ще може да се завърне на сцената. Засега обаче билетите за предстоящите й концерти са спрени от продажба, пише "Телеграф".

Миналата година Джанет Джексън прие исляма и вече е мюсюлманка. Това е станало още преди три години, когато поп звездата сключи брак с милиардера Уизам аз Мана. Оттогава сестрата на покойния крал на попа спря да носи и похотливи сценични костюми.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3572 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Срамота

2016.01.08 | 01:27

1
Боклук!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини