Бил Клинтън разказа как се е влюбил в Хилари (видео)

  • 05 януари 2016 08:07

  • 2993
  • 3
Бил Клинтън разказа как се е влюбил в Хилари (видео)
© Getty Images/Guliver

Бившият американски президент Бил Клинтън, съпруг на бившия държавен секретар Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, която е настоящ претендент за президентската номинация на американските демократи, за първи път се включи в нейната предизборна кампания, предадоха световните агенции.

Пред няколкостотин души в град Нашуа в щата Ню Хемпшър Бил Клинтън припомни как са се влюбили с Хилари и каза, че според него тя е по-квалифицирана от когото и да е друг, за да бъде в Белия дом и да върши онова, което трябва да се свърши в период, изпълнен с несигурност. Бил Клинтън подчерта, че съпругата му има много добри познания в областта на външната политика, бидейки в миналото държавен секретар, но изтъкна и нейната роля на дългогодишен защитник на каузата на децата и на бедните.

Пред множеството Бил Клинтън, който се определи като щастлив дядо, разказа как преди 45 години, докато той и Хилари са били студенти, са се влюбили. Тогава той си помислил, че Хилари е най-невероятната личност и най-бляскавата млада жена, която избира да се грижи за бедните и за децата, когато е може да избере каквато и да е кариера.

Всичко, до което тя се докосне, се превръщаше в нещо по-добро, каза Бил Клинтън за съпругата си, пише БТА.

Тези коментари Бил Клинтън направи броени дни след като претендентът за републиканската президентска номинация Доналд Тръмп написа в Туитър, че най-лошото нещо, което може да се случи на Хилари, е съпругът й да започне да води кампания за нея. Сега Бил Клинтън не спомена нищо за това изказване на Тръмп, но само каза, че ако американците изберат републиканец за президент, то това е бъде връщане назад за страната.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2993 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.01.12 | 23:02

3
О,влюбения Бил , в коя ,Моника ли ? Как му е саксофончето ? Сигурно е станало мекичко !

2016.01.05 | 17:38

2
Какво ма боли,бай Клинтън,как се бил влюбил.Аз си живея моя си живот.И не ме интересува,тоя на сним,площатка
След малкия потоп

2016.01.05 | 08:29

1
Най успешните съюзи от този род засега са между братя и сестри от последните шест хиляди години..ПОне дадесет пъти са живели заедно като много близки и се тачат ...

Добави коментар

Водещи новини