Сняг вали над София (обновена)

  • 30 декември 2015 09:23

  • 4283
  • 3
Сняг вали над София (обновена)
© Gettyimages/Gulliver

Сняг вали над столицата. Снежинките се изсипаха малко след 8:30 тази сутрин, но засега не вали обилно.

Припомняме, преди няколко дни столичният градоначалник Йорданка Фанъкова обяви, че снегопочистващите фирми в града са в готовност за лошото време. За същото увери малко преди нея и министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова.

122 снегопочистващи машини – специализирана техника за почистване на сняг, са разположени по местостоянките и имат готовност да започнат работа по почистване на София, съобщиха междувременно от пресцентъра на Столична община.

Започнали са обработки със смеси срещу заледяване във връзка със снеговалежа над града в район Витоша, както и на някои мостове и стръмни участъци. Към момента градският транспорт се движи нормално по своите разписания.

Пътните настилки в София са мокри, на места хлъзгави. Автомобилният трафик в града в сутрешните часове не бе натоварен. Призовават се шофьорите да карат с повишено внимание и със скорост, съобразена с пътните условия.

Прогнозата на синоптиците за следващите 3 дни е за минусови температури.

Последвайте канала на

4283 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ха2

2016.01.07 | 14:59

3
████████▓▓████▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓ ██▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓██▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█████▓▓▓ ███▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█▓▓▓▓ ██▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ █▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓██ █▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███ █▓▒▒▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███ ▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓██ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒░▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ▓██▓██▓▒▒▓▒▒▒░░▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▓██ ▒▓█▓██▓░▒▓▓▒▒░░░▒▒▒▓▓▒▓███▒▓█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█ ▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▒░░░░▒▒▒▓▓▒▓██▓▒▓██▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▒░░▒▒▒▒▒░░░▒░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒░░░▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒ ▒▒▒▒░░▒▓▒▒░░░░▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒░░ ▒▒▒▒▒▒▓▓░░░░░░▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▓▓░ ▓▒▒▒▒▒▒▓▒░░░▒▒▒▒▒▒░░▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▓███ ▓▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████ ▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒░▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓████ █▓▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████▓ ██▓▒▒▒▓▓▓▒▒▓▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒██████ ▓▓█▓▒▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███████ ▓███▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█████████ ▓▓████▓▒▒▒▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▓▓███████████ ▓▓█████▒▒░░▒░░░░░░░▒░░░▒▒▒▓███████████████ ▓▓██████▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▓▓█████████▓███▓████ ▓▓▓▓▓▓█████▓▓▓▓▓▓▓████████████▓█████▓█▓███
XXL

2016.01.07 | 14:59

2
СНЯГ ВАЛИ И В БЪЛГАРИЯ
ха2

2015.12.30 | 13:36

1
Ивлен Николаева Георгиева е ХИВ-позитивна медицинска сестра, която много иска да се омъжи и да има деца.

Добави коментар

Водещи новини