Тежка катастрофа на автомагистрала "Люлин" (обновена)

  • 21 декември 2015 08:37

  • 5344
  • 2
Тежка катастрофа на автомагистрала "Люлин" (обновена)
© Булфото

Тежка верижна катастрофа е станала на автомагистрала „Люлин”, в посока София. Инцидентът е станал след втория тунел на магистралата от Перник за София. Причината е несъобразена скорост и намалена видимост в района.

От МВР потвърдиха за инцидента пред Новини.бг, като уточниха, че сигнал за него е подаден малко след 8:00 часа. Сблъскали са се пет коли, един човек е леко пострадал. Движението при 6-ят километър на магистралата се осъществява само в едната посока.

От полицията призовават за повече внимание на пътя, заради мъглите. Код жълто за трайна мъгла е обявен за днес. Кодът важи за Западна и областите Плевен и Велико Търново.

Вече е възстановено движението при 6-ия км на автомагистрала АМ "Люлин" в посока към София, съобщи пресцентърът на агенцията "Пътна инфраструктура".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5344 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
grajdanin

2015.12.21 | 15:29

2
Катастрофата става на заледен участък. Минах оттам преди 40 минути. Едва след катастрофата се бяха сетили да хвърлят химикали. Хайде сега да излезе онова прасе и пак да обяснява за зимните гуми, винетките и пр. . Чудно ми е как ще представят новината и останалия медиен слугинаж.
Гост

2015.12.21 | 13:28

1
Изобщо не беше опесъчено мястото а пясъка е от другата страна на пътя.може би винетката трябва да е повече за да пътуваш спокойно според Дебелата

Добави коментар

Водещи новини