Деси Слава спечелила с измама?

  • 16 декември 2015 10:16

  • 7307
  • 1
Деси Слава спечелила с измама?
© Булфото

Три финала на Биг Брадър имаше през последните четири месеца и всичките се оказаха с фалшив вот, пише HotArena. Победата на фолк певицата ДесиСлава съвсем не беше честна и заслужена, а зрителите възнегодуваха масово, че са имали друг фаворит.

Вотът им явно не е бил зачетен, но пък е бил таксуван! Оказва се, че първото място на ДесиСлава е било предварително уговорено и режисирано от продуцентите.

Според в. ШОУ, певицата се е навила да участва в Биг Брадър Ол старс само при условие, че излезе като победител. Блондинката искала реванш, затова че през 2007 г. победата й се размина на косъм за сметка на жената на Здравко – Христина. Тогава ДесиСлава беше бясна и крайно разочарована, тъй като смяташе, че тя е истинският победител.

Затова сега от самото начало продуцентите й обещали първото място. Именно за да бъде по-правдоподобно, те вкараха бившия й Светлозар Савов с идеята да умилят зрителите с любовната им драма.

Истината е, че Зарко вече няма чувства към Деси, но се навил да участва във фарса срещу солиден хонорар. Именно романтичната им история е причина зрители да гласуват за певицата, не друго.

Въпреки това, по форумите масово коментират, че са гласували за Ваня Джаферович, който остана на второ място. Именно от бившия футболист ДесиСлава е откраднала победата, смятат фенове.

Последвайте канала на

Novini.bg
7307 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Магдалена

2015.12.18 | 09:39

1
Според в. ШОУ!Най-реномиран източник!Всичко,което казва този вестник е безапелативна истина!!!Оляхте се!Който и да спечели,все ще се коментира,че е манипулация!Ама не ги гледайте тези простотии и изцепки на една телевизия,която се гордее с това,че опростачва драгия зрител с нечистоплътни и режисирани реалити предавания!Докато ги гледате и й създавате велик рейтинг,това ще ни поднасят!И докато има хора ,болни от звездомания,които си дават задника под наем за пари,това ще е!Пошлост и жалки изцепки!Какво да се прави-явно това е нивото на българския зрител-простак,който жадува за некадърно поднесено шоу.Та да си дойдем на думата-в.ШОУ е точното място за отразяване на недоносчетата на една комерсиализирана телевизия!Да ти е драго да слушаш иначе не много глупавия водещ Ники Кънчев-България реши,България гласува,България затаява дъх......Оппа!Не се оляха,а вече направо се оср.............!!!!

Добави коментар

Водещи новини