Записите с Ченалова и Янева може да са правени и онзи ден, нарочно, изтъкна Ясен Тодоров

  • 03 декември 2015 07:49

  • 1800
  • 3
Записите с Ченалова и Янева може да са правени и онзи ден, нарочно, изтъкна Ясен Тодоров
©

Убедени ли сте, че тези записи са правени на 19 февруари? Може да са правени и онзи ден, нарочно... Аз се радвам, че се води разследване в прокуратурата.

Така председателят на Етичната комисия към ВСС Ясен Тодоров коментира изтеклите записи с бившия председател на СГС и съдия Румяна Ченалова, станали известни като „Яневагейт“.

Румяна Ченалова има право и да лъже в името на своята защита, изтъкна Тодоров, който за пореден път подчерта, че записите са незаконни. По думите му и не се познава с Ченалова.

„„Биволъ“ ,ако искат да ме съдят, но те са едни рекетьори. Може да се обадите на кмета на Поморие и не кмета на Царево да ги питате. Ако те искаха да извадят истината наяве, щяха да подадат информацията във ВСС. Те не искат някакво обективно разследване, те искат да свалят ВСС“.

„Благодаря на сайта „Биволъ“, че ме издигнаха в очите на жена ми, защото след като изтекоха тези записи, тя ми каза: „Аз си мислех, че ти си смотаняк, а ти си бил много голям пич““, коментира с усмивка Тодоров.

Изкарват ме като човек на статуквото, оплака се той. Ще има нападки към членове на ВСС, но се оказва и че главният прокурор и министър-председателят също са на мушка, подчерта той.

„Ако се позоваваме на клюките и на базата на тях правораздаваме, докъде ще стигнем?“, недоумява председателят на Етичната комисия към ВСС.

Последвайте канала на

1800 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умен Аналитик

2015.12.07 | 16:49

3
Моля пуснете записите какво са си говорили Ченалова и Борисов

2015.12.05 | 14:46

2
Истината Яворе е,че цялата съдебна система от горе до долу -от Конституционния съд до съдията в най-затънтената българска провинция отдавна е прогнила и трябва из основи да се омете и обнови с нови кадри.Втората истина е,че това няма как да стане,защото това е България! Всички сме навързани и оплетени в тази система като свински черва.Именно за това се нарича "система"! Вече не знае човек кой на кого е кум,на кого е сват,на кого е брат,кой на кого слугува,кой кого купува,кого продава..Така е вече 25г.Нищо няма да излезе от това разследване! И ДАНС да се включи,нищо няма да излезе.
P

2015.12.05 | 14:46

1
Ясене,добре би било да мълчиш некъдърнико и куромпиран тип .Не след дълго ще трябва да плащаш сторините от теб престъпления Сидеров няма да може да те спаси изрод

Добави коментар

Водещи новини