Янева искала да "помогне" на Ченалова с пари (видео)

  • 27 ноември 2015 08:06

  • 3312
  • 2
Янева искала да "помогне" на Ченалова с пари (видео)
©

"Кой е Делян?" - с този въпрос започна интервюто със съдийката Румяна Ченалова в сутрешния блок на Нова телевизия относно скандала с опраскването и изтеклите записи от разговори между нея и съдия Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в.

Вчера изтече пореден запис на разговор между двете, в който се споменава името Делян. По думите на Ченалова Делян е най - вероятно Делян Пеевски. Тя уточни, че Янева е близка с Пеевски и никога не е крила това.

Ченалова заяви, че не може да каже невероятно много за изтеклите записи, освен да направи коментар за тях, както правят и други.

Румяна Ченалова отрече категорично да е правила или да е публикувала записите с разговорите й с Янева. Тя поясни, че многократно е питана това, включително и вчера при разпита й в Етичната комисия към ВСС. "Виждате, че аз съм една от най-уязвимите", добави тя.

На въпрос кой е мъжът от записите, Ченалова отговори, че той говори много тихо и малко и не знае, но ако той се разпознае, нека да излезе и да си каже.

Ченалова не знае от колко нейни дела Янева се е интересувала. Тя поясни, че в ролята й на нейн шеф Янева се е интересувала и от дела на други колеги. По думите й, обаче това не е никак коректно.

Румяна Ченалова разказа за вечерта, когато Янева е отишла със съпруга си в дома й и е предложила пари, за да не говори срещу главния прокурор. Тя поясни, че това е станало точно преди нейно интервю. По думите й, разговорът им е бил съвсем кратък, поради отношенията им.  Парите са й били предложени не с обяснението, че така искат да я накарат да мълчи, а защото тя имала финансови трудности. Ченалова бе категорична, че както тя, така и съпругът й са отказали парите и не са ги приели.

Ченалова категорично отрече някога да е имала контакти с политици. "Аз съм твърде малка, за да ме търсят", заключи тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3312 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Аз

2015.11.30 | 09:38

2
Госпожа Членалова трябва много да говори и то по-бързо,ама всичко да си каже какво си е наумила,че току-виж,че не само я " опраскали", но и "светили маслото".Виждате в какви времена живеем българите ?!Примери много.
Голям Катьо

2015.11.27 | 12:56

1
Не си малка,щотмтакива поразии направи!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини