Йорданка Фандъкова: Не се притеснявам от касиране на изборите

  • 09 ноември 2011 08:12

  • 757
  • 1
Йорданка Фандъкова: Не се притеснявам от касиране на изборите
© Булфото

Имаше проблеми с организацията на изборите, но съм благодарна на всички, които гласуваха, независимо за кого. Всяка политическа сила има правото да оспорва вота, съдът е този, който в крайна сметка решава. Преднината, която имам, показва, че каквито и проблеми да е имало, те не биха могли да повлият на крайния резултат, затова не се притеснявам.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

На въпрос дали името й е било спрягано за кандидат-президент, тя заяви, че е екипен играч, но е важно всеки да бъде на позиция, където може да свърши своята работа по най-добрия начин. "Аз съм се доказала на кметския пост и на него си тежа на мястото", добави столичният кмет.

"Имам екип от млади и работливи хора, които показаха, че можем да постигаме добри резултати. Новият председател на Столичния общински съвет Андрей Иванов и зам.-кметът по финансите Дончо Барбалов са доказани експерти", категорична бе Фандъкова.

Столичният кмет заяви, че няма да има зам.-кмет по сигурността заради оптимизация на общинския бюджет, но няма да се правят експерименти с осигуряването на безопасността на софиянци и ще има пряко наблюдение върху тази дейност.

"Корупцията в общината се бори с последователност и ясна воля. Аз съм показала своята воля, където има сигнали правим редовни проверки, не случайно създадохме звено за вътрешен контрол. Много важна в случая е и активността на гражданите, които да подават сигнали, за да можем да санкционираме нарушителите", каза още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
757 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
nara

2011.11.11 | 15:19

1
а може би трябва ...

Добави коментар

Водещи новини