Цецка Цачева: Пъдар на Борисов никога не съм била

  • 08 ноември 2011 20:38

  • 1652
  • 1
Цецка Цачева: Пъдар на Борисов никога не съм била
©

По един час не сме работили. Вярно е, че по време на кампанията изборите изместиха акцента, но те вече отминаха. Предстои ни законопроектът за държавния бюджет за 2012 г.

А той винаги върви с бюджетите на здравното осигуряване и на НОИ, и с промени в редица данъчни закони. По предварителните ни разчети първото четене на закона за бюджета ще бъде на 16 ноември. За да имаме време до първата десетдневка на декември да се обсъдят предложенията и до средата на декември да имаме закон за бюджета. Това каза в интервю за "24 часа" председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Според нея са възможни и среднощни заседания,  защото не само законът за бюджета е на дневен ред.

"За първи път е внесен от МС закон за публично-частното партньорство. Освен фигурите на концесията и на обществените поръчки се въвежда и фигурата на публично-частното партньорство. Това е много важно за общините", заяви Цачева.

"Сергей Станишев беше един от най-големите стожери парламентът да работи. Направете справка да видите колко време е бил от края на август в зала, той не участва в комисия, не се появи в седмицата между двата тура. Човек трябва да има вътрешна мяра, не искам да употребявам силната дума лицемерие, но не може да упрекваш публично своите колеги за нещо, което и ти правиш", каза още Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

На въпрос за исканата й на няколко пъти оставка заради начина на водене на парламентарния контрол и дали ще продължава да бъде "пъдар на Борисов", Цачева отговори:

"Ако съм била пъдар на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, досега отдавна да ми е поискана оставката. Нормално е опозицията да излиза с такива твърдения, но дълбоко в себе си знаят, че не е така. И когато говорим с цифри и факти, бързо спират да ги говорят. Твърдя, че коректно, с оглед съдържанието на всеки един въпрос, това, което постъпва, е отправено към съответния министър или премиера", каза още председателят на Народното събрание.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1652 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
asd

2011.11.11 | 15:25

1
slojete i cenzura na liceto we maloumnici moje da ubiete nqkoe dete ili 4ovek s po-slabo sarce

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини