Галя и Азис в горещи порно сцени!

  • 08 ноември 2011 16:35

  • 11773
  • 0
Галя и Азис в горещи порно сцени!
© Интернет

АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. опъна брутално сексапилната плеймейтка Галина Димитрова.

Това стана по време на фотосесия за списанието "Уикенд за жената". Женското списание съблече Краля на фолка и Мис Стара Загора в новия си брой.

На горещите кадри АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. и Галя захвърлят всякакви задръжки.

"Азис е желан и от мъже, и от жени
. Тези бедра, този красив задник, тези устни. Трябва да си луд да не ги пожелаеш. А как се целува! Целува се сякаш се целуваш с жена, може да го прави и като мъж. И двете те карат да настръхнеш!", хвали партньора си Галя пред женското издание.

"Живеем заедно, спим заедно и какво ли още не. Много хора са ни казали, че си приличаме и имаме еднакво изражение на лицето докато правим секс. Поне няколко мъже го потвърдиха...", обяснява АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

Звездата от Костинброд си мечтае един ден, когато дъщеря му Рая порастне, да бъде копие на Галя.

Тя разкрива, че като малка била "грозното патенце" и всички странели от нея. "Децата ме отбягваха и не ми позволяваха да играя с тях, защото бях грозна. Бяха ужасно жестоки с мен и всеки ден се прибирах разплаката у дома.

Децата от другите блокове ме замеряха с камъни и ми се подиграваха, не даваха да ги доближа, защото наистина бях ужасно грозна. Никой не би предположил, че един ден ще изглеждам така", разказва историята си заралийката.

Миската, която оприличават с шведката Викторий Силвстед, мечтае да стане порнозвезда в империята на Джена Джеймсън.






 

Последвайте канала на

11773 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини