Двама от парижките атентатори са тийнейджъри

  • 15 ноември 2015 08:43

  • 5015
  • 3
Двама от парижките атентатори са тийнейджъри
© Getty Images/Guliver

В кървавите атентати в Париж в нощта срещу 14-и ноември са участвали двама тийнейджъри на възраст от 15 до 18 години. Това пише "Le Figaro", позовавайки се на информация на източник, запознат с резултатите от съдебно-медицинската експертиза.

По рано бе съобщено, че е установена самоличността на трима от атентаторите. Това са 29-годишният Исмаил Омар Мостефа, френски гражданин, сириецът Ахмед Алмохамед, който е стигнал до Западна Европа през Сърбия и Абдулакбаке Б.

Междувременно стана ясно, че загиналите при атентатите в Париж 18 чужденци са граждани на 12 държави, сред тях е лице с български паспорт. Досега е установено, че Белгия е дала три жертви. По двама са дали Румъния, Алжир, Чили, Португалия и Тунис. По един – Великобритания, Испания, Мароко, Швеция и САЩ. В тази група е и български гражданин Себастиян Кроази, който е с двойно гражданство – френско и българско. Сред ранените са двама бразилци и по един гражданин на САЩ и Швейцария.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5015 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иван

2015.11.19 | 12:33

3
Смърт за ислямската сган.Да го туря на мохамеда ви аз.....

2015.11.15 | 17:44

2
Смърт на ислямските изроди, няма такова нещо като умерени мюсюлмани, всички са агресивни извратеняци, ако ние не ги изхвърлим от Европа, те нас ще ни изхвърлят. Не може да има мир с хора, които мразят всички не споделящи лайнарската им религия!
леля ти

2015.11.15 | 17:44

1
Наоадателите като са тинейджъри,сигурно са изратли във Франция и са ползвали всички социални придобивки на страната.прибирайте ги и си отглеждайте убийците.Франция САМО на французите!!!

Добави коментар

Водещи новини