СГС образува дело срещу Алексей Петров

  • 08 ноември 2011 15:17

  • 66
  • 0
СГС образува дело срещу Алексей Петров
©

Софийски градски съд образува дело срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, Антон Петров, Кирил Топалов, Марчело Джотолов, Янко Попов, Цеко Йорданов, по внесен от Софийска градска прокуратура обвинителен акт.

Това съобщиха от пресцентъра на СГС. Делото е разпределено на 29 състав с председател съдия Румяна Ченалова. Вчера Софийска градска прокуратура внесе в Софийски градски съд обвинителен акт, с който са повдигнати обвинения на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, Антон Петров, Марчело Джотолов и Янко Попов за образуване, ръководене и участие в организирана престъпна група.

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е привлечен към наказателна отговорност и за извършени изнудвания, принуди и разгласяване на информация представляваща държавна тайна. Марчело Джотолов е привлечен към наказателна отговорност и за изнудвания, принуди, присвояване, както и за избягване установяването и плащането на данъчни задължения.

Янко Попов е привлечен към наказателна отговорност и за изнудвания. С обвинителният акт е повдигнато обвинение и на Кирил Топалов за принуда, и на Цеко Йорданов за осуетяване на наказателно преследване.

Последвайте канала на

Novini.bg
66 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини