Жестока катастрофа на пътя София - Калотина, един е загинал, а петима са ранени (обновена)

  • 12 ноември 2015 14:17

  • 10390
  • 2
Жестока катастрофа на пътя София - Калотина, един е загинал, а петима са ранени (обновена)
©

Тежка катастрофа е станала в района на 42 км на главния път София – Калотина. При нея е загинал един мъж, а други петима души са пострадали при катастрофата, потвърдиха за novini.bg от ОД на МВР София.

Сигналът за инцидента е постъпил в 13.47 часа. Лек автомобил, движещ се в посока София, по неустановени причини е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил челно в Мерцедес с турска регистрация. Водачът на първия автомобил е починал на място. За преглед са откарани пътуващите в автомобила жена и дете, както и трима пътници от втория автомобил.

Към момента движението се осъществява само в лентата в посока София. На място има полицейски служители, които регулират трафика.

Последвайте канала на

Десислава Станева
10390 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
питащ

2015.11.13 | 20:19

2
Е пак ли е причина, че не е карано след първи ноември със зимни гуми? Нека се изтъпани оня голям специалист от РБ и да разправя как ако колата е била със зимни гуми, нищо е нямало да се случи. То бива лобистки закони бива, ама тези направо се оляха с претенциите за задължително използване на зимни гуми. Не гумите са причината, ами това под каскета, господа лобисти. Господ забавя, но не забравя!
JORO

2015.11.13 | 18:58

1
Г-ЖО ПАВЛОВА,ЗНАМ КАК ДА ДОПЪЛНИТЕ ХАЗНАТА ЗА ДА ИМА ПАРИ ЗА ПЪТИЩАТА,СЛОЖЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ДАНЪК КАТАСТРОФА,НАЛИ ВИЖДАТЕ САМА,ВСЕКИ ДЕН СТАВАТ КАТАСТРОФИ.ОБМИСЛЕТЕ ГО НИЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ВСИЧКО ПЛАЩАМЕ И ТОВА ЩЕ ПЛАТИМ

Добави коментар

Водещи новини