Хванаха крадци в Бургас

  • 07 ноември 2011 13:49

  • 857
  • 0
Хванаха крадци в Бургас
© Булфото

Бургаски полицаи задържаха крадци, оставили временно на склад в апартамент отнетото от друг дом, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера в Четвърто РУП е получено съобщение за взломен апартамент на четвъртия етаж в блок в к-с "Меден Рудник". Собственикът съобщил, че в жилището си е намерил чужд телевизор, а също и две щанги и черен сак. При проверката на място е установено, че от съседен апартамент на по-долния етаж е извършена кражба на доста вещи.

Служителите на реда извършили обстоен оглед и се насочили към избените помещения. В едно от тах са задържани криминално проявените С.П. на 25 години от Ахелой и Г.П. на 34 години от Габрово. На пода в помещението са открити откраднати сребърни ланец и обеци, връзка ключове, черна шапка и мобилен телефон, задигнати от обрания дом.

В съседното мазе е намерен и откраднатият преносим компютър и два чифта ръкавици. От черния сак, оставен във взломения апартамент на четвъртия етаж, полицаите извадили четири чифта очила, документи на отнетия лаптоп и зарядното му устройство. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление "Полиция" - Бургас.

Последвайте канала на

857 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини