Агенция "Митници" към децата: Играйте, спортувайте и се веселете, а не се занимавайте с от

  • 27 октомври 2015 13:14

  • 3314
  • 4
Агенция "Митници" към децата: Играйте, спортувайте и се веселете, а не се занимавайте с от
©

За шеста поредна година Агенция "Митници" заедно с партньорската служба ДЕА провеждат инициатива на Летище София заедно с ученици срещу наркоразпространението и употребата на наркотици сред децата и тийнейджърите, предаде репортер на novini.bg.

На събитието присъства Мартина Стронг, зам. - посланик на САЩ в България, Кофи, аташе на ДЕА в България, както и Стефан Бакалов, началник отдел "Митническо разузнаване и разследване" при Агенция "Митници".

Пред децата бяха показани открити наркотични вещества, които заливат родния пазар и най - вече новата дизайнерска дрога, обясни Бакалов, която примамва младежите със своя вид. "За нас e много по - важно 100 деца да  разберат каква е вредата от наркотици, отколкото да хванем 100 кг наркотици. Призоваваме тийнейджърите да не се изкушават и да не опитват, а да намерят начин да се занимават със спорт, танци, за да не тръгват по този лош път", каза Бакалов.

Стефан Бакалов, началник отдел "Митническо разузнаване и разследване" при Агенция "Митници"

Мартина Стронг поздрави присъстващите деца и апелира да проявяват кураж и смелост и да казват "не", когато им предлагат наркотици. "Да кажеш "не" и да помогнеш на приятел - това е геройство", категорична бе тя. "Живейте смело с кураж, без наркотици", призова Стронг децата. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3314 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
да се смееш ли???

2015.11.12 | 09:58

4
Най големи нарко разпространители се борят срещу това?Нали цру е най големия световен доставчик официално.

2015.11.12 | 09:57

3
Играйте, спортувайте и се веселете, а не се занимавайте с отрови.......много добре казано. Интересно къде да играят,спортуват,забавляват? Такива условия се предоставят само в платени,частни градини и училища,но хората нямат пари за такива екстри.В държавно училище няма дори приличен физкултурен салон.Забавленията са да седят по пейките,да пушат и ....няма къде да ходят.

2015.11.12 | 09:57

2
ДЕА? Това веднага трябва да вдига червени флагове.
cax

2015.11.12 | 09:57

1
леле, докъде стигнаха... да "зарибяват" малчуганите. добре, че поне не са им сложили на масата едни от най-опасните наркотици - тютюн и алкохол

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини