Граничната полиция е попречила на 13 групи нелегални мигранти да влязат в България

  • 21 октомври 2015 12:27

  • 1844
  • 5
Граничната полиция е попречила на 13 групи нелегални мигранти да влязат в България
© Getty Images/Guliver

Граничната полиция е попречила на общо 13 групи мигранти да влязат на българска територия през изминалото денонощие. В два от случаите нелегалните мигранти са се опитали да влязат у нас от Гърция, в района на Контролно-пропускателен пункт "Ново село", съобщи БНР.

Общо 265 бежанци са се върнали на турска и гръцка територия, след като полицията по границата не им е позволила да влязат у нас нелегално.

След 2:30 след полунощ на ГКПП "Капитан Андреево" е бил спрян товарен автомобил с водач от Турция. При проверка в кабината са били открити трима чужди граждани без документи. Те обяснили, че са от Ирак. При друг случай на ГКПП "Лесово" в багажника на товарен автомобил е бил намерен афганистанец без документи. И при двата случая са задържани шофьорите на камионите.

В столицата през изминалата нощ, при различни акции на МВР, са задържани 20 бежанци.

Последвайте канала на

1844 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
В е л и к и я

2015.10.22 | 00:41

1
Браво български герои , сега вие сте героите на България , не пускайте тая сган на българска земя , да се връщат от къде са дошли ... измет , носители на заразни болести от нови щамове за които още няма ваксина , и ислямисти до вчера рязали глави а сега се опитват да се измъкнат хем без съд хем и да ги и раним и да им даваме и пари ..

2015.10.22 | 16:15

5
Какви герои бе, да стреляш по бягащи, невъоражени хора?! Абе вие се луднахте в тази държава. Бедните рязеняци са ви виновни, че живеете като скотове. Това е защото сте тъпи ОВЦЕ, не заради друго.

2015.10.22 | 16:14

4
Граничната полиция скоро ще смени ШЕФА си, заради лъжите, които съчиниха неговите подчинени, във връзка с убийството в Средец. Да не се правят на много активни - май не знаят за кого точно работят и какво правят. ВСИЧКИ РУСКИ МЕКЕРЕТА ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ИЗОЛИРАТ ОТ ТАЗИ СИСТЕМА.

2015.10.22 | 16:13

3
Вълкан скоро ще е в пандиза, където ще разтрива черни цигански патки, с малкият си страхлив и треперещ пръст, който не знае къде да държи и как да използва, като е близо до оръжие :-))

2015.10.22 | 08:38

2
Ти рязан педал, да ми ядеш нерязаната краставица! А Вълкан е мъжкар и всички българи сме с нето! Стреляй по ислямските изроди! Стреляй, стреляй по мохамеданските гейтаци! Стреляй, стреляй, стреляй по мусулманската измет! Няма страшно, патрони има за всички!

Добави коментар

Водещи новини