Windows иска да дадете шанс на Edge

  • 21 октомври 2015 09:14

  • 2754
  • 3
Windows иска да дадете шанс на Edge
©

Microsoft наистина иска да дадете шанс на новия Edge. Браузърът на компанията ще трябва да се бори с негативното реноме на IE, но освен това е достатъчно приятелски настроен към потребителите на Windows 10.

Оказва се, че всеки път, когато се опитате да смените Edge с друг браузър ще излиза прозорец, който ще моли потребителя поне за шанс, с който да се докаже пред системата. Компанията дори ще пуска дъги и всякакви визуални ефекти, когато го отворите. Същото съобщение се появява, когато потребителите се опитат да заменят и други основни приложения в системата.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2754 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.01.11 | 18:55

3
Взех че изглупях и сложих Уин10 , само след 2 седмици го махнах , ползва много трафик(на лимитиран интернет съм) , непрекъснато се обновява , вечно се бави , доста неразбираем за свикнали с предишните версии ( то и вистата е по-добра от него) .....направо му се разбеснях. А браузърите са под всякаква критика , толкова други има , че няма да опрем до техния. Едно имаха свястно -Уин XP , след него 7 се ядва , обаче обичат да развалят нещата които работят, така стана и със Скайпа , откакто го купиха не работи както преди, непрекъснато ровичкат и не може да си караш със старата версия .Вече и той е тромав и бавен , използва много трафик .

2016.01.07 | 21:15

2
Да си ползват тъпите браузъри дето са грозни и безполезния 'браузър'. И какво толкова ви кефи уин 10? Явно ви е кеф да събират всякакви данни за вас и да запазват имейлите и паролите.. Единственото смислено нещо е звуковия индикатор, но минусите са повечко от плюсовете. на кубунту плазма 5 имах индикатор, дори по-хубав от уин.

2015.10.22 | 12:10

1
С Win 10 съм, не ползвам браузърите на М$ и до сега такова съобщение не ми е излизало.

Добави коментар

Водещи новини