Грък обра наш таксиметров шофьор

  • 16 октомври 2015 17:34

  • 2499
  • 0
Грък обра наш таксиметров шофьор
© Булфото (архив)

Грък от Комотини обра български таксиджия и го изостави край пътя в землището на кирковското село Островец, съобщава 24 часа.

Сигналът за грабежа е подаден на спешния телефон 112 в 05 часа в четвъртък. Обаждавето е получено от преминаващи в района пътници, които ограбеният успял да спре. На място бил изпратен автопатрул. Пред полицаите таксиджията обяснил, че бил нает в Кирково от млад грък, който поръчал да го откара в Кърджали. По пътя клиентът принудил шофьора да спре и след като го заплашил успял да му вземе вксички налични пари и лични вещи.

Липсвали 500 лв., мобилен телефон и златен пръстен. При организираното от полицията издирване 28-годишният грък бил открит в автобус, пътуващ към Кърджали. Полицаите намерили у чужденеца всички ограбени вещи, които са иззети. Извършителят на престъплението е задържан в полицейското управление, а след прокурорско постановление за 72-часово задържане е бил преведен в ОС "Изпълнение на наказанията" в Кърджали. По случая е образувано незабавно производство за грабеж.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2499 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини