10 признания на пласьори на дрога за знаменитите им клиенти

  • 14 октомври 2015 10:49

  • 3065
  • 2
10 признания на пласьори на дрога за знаменитите им клиенти
©

Наркотиците могат да бъдат изключително опасна игра.

Много хора се наслаждават на дрогата по време на нощния си живот. Тя може да им даде изход от реалността. От марихуана до кокаин - наркотиците на събитията на знаменитостите са нещо неизменно. Изглежда, че колкото повече пари имат хората, толкова по-високо е нивото на наркотика. Развлекателната индустрия по същността си представлява мека на злоупотребата с наркотици. Така е от десетилетия. Нека ви представим 10 признания на пласьори на дрога за знаменитите им клиенти. Някои от тях вече не са сред живите.

10. Аманда Байнс – Мръсен апартамент и обича марихуана

През последните няколко години животът на Аманда Байнс е истински хаос. Проблемите й със закона се изразяват в многобройни инциденти с кола. Определено шофирането й не е сред отличителните й таланти. До известна степен простъпките й напомнят на Линдзи Лоън. Байнс категорично има проблеми с алкохола и наркотиците. Един от случаите я свързват с дилър, на когото успява да свие стоката.

На всичкото отгоре на мястото, където Байнс пуши блажено марихуаната, се озовава фотографът Джовани Арнолд. Той свидетелства, че марихуана е имало навсякъде около нея – на леглото, по пода. Докато пребивава в апартамента й, фотографът забелязва, че Байнс смърка кокаин от време на време.

Още по темата прочети тук.
 
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3065 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Коста

2015.10.14 | 11:58

2
И тези платени рекламни репортажи, за поддържане имиджа на разни артисти, трябва да звучат готино, нали?Всъщност тези, които имат истински проблеми с алкохола и наркотиците гледат да го скрият дълбоко, иначе не са желани за рекламодателите и киноиндустрията. Пък и това ли е примера за тинейджъри и деца?

2015.10.14 | 11:58

1
Смее ли някой в България да каже кого снабдява с дрога и други незаконни неща? Май не, защото всичко е канализирано.

Добави коментар

Водещи новини