Колко струва почасовото романтично уединение в хотелите по света

  • 12 октомври 2015 16:05

  • 1590
  • 0
Колко струва почасовото романтично уединение в хотелите по света
©

За любителите на кратките любовни срещи в различни страни по света съществуват специални хотели. Колко струва да наемете стая в такъв хотел в Париж, Ню Йорк или Москва можете да научите сега:

Мексико

Hoteles de paso, или в буквален превод хотели на пътя, се ползват с голяма популярност сред любителите на кратките срещи в Мексико.

Най-евтината стая в такъв хотел струва 13 евро за 4 часа. В Pirámides del Valle има апартамент за шест души на стойност около 80 евро, в който можете да се насладите на собствен басейн с два водопада и две големи спални.

Аржентина

В Буенос Айрес е пълно с почасови хотели, наричани telos. Цената на такъв хотел е 24 евро за три часа и 35 евро за цяла нощ. В хотел Vesa има стаи със специални предложения за любителите на любовните ласки, чиято цена през уикенда е малко по-висока, отколкото през седмицата.

Русия

В Москва можете да прекарате романтичен час в хотел Дом свиданий. Цената за два часа в уютна стая е около 15 евро. А в Loves Hotel предлагат на клиентите си тематично 3D видео и специално осветление.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
1590 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини