Боевски в свое писмо до майка си: Невинен съм! Не се срамувайте от мен

  • 04 ноември 2011 08:45

  • 3912
  • 9
Боевски в свое писмо до майка си: Невинен съм! Не се срамувайте от мен
©

Майката на олимпийския ни шампион Гълъбин Боевски, който бе арестуван по обвинение за трафик на наркотици в Бразилия, няма никаква информация как е синът й, не се е чувала с него. Това обяви тя за бТВ.

Тя сподели, че има получено едно писмо от него, в което Боевски заявява, че не е виновен. „Не се срамувайте от мен“, пише още олимпийския ни шампион в писмото до семейството си.

Според нея Гълъбин не е имал никакви финансови проблеми. Тя твърди, че той никога не е употребявал наркотици.

Голяма помия се изля за него, каза още майката на Гълъбин Боевски.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3912 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
GIFT

2012.03.06 | 23:50

9
Ама много ясно че е невинен - те като са го видели здраво момче, са си казали "дай да му турим 10 кила, тоя къвто шампион, няма и да разбере" Аз съм чел, че у Бразилия, къде видят български щангист, му турят по едно 5-10 кила у куфара, за да провалят бъларския силов спорт и те да станат номер едно в света ;)

2012.03.06 | 23:48

5
Невинен - като Лечков, като другото лайно , което изби хората пиян и пак е на свобода - Ставийски . Все приятели на Боко тиквата. Ще се обадим на Дилма .
Paзбирачи

2012.03.06 | 23:46

2
На практика кариерата му беше прекратена след като 2 пъти беше хванат с допинг, след втория получи 7 годинки забрана да практикува, едва ли са искали да го натопят бразилците....
kinesiotapebg.eu

2012.03.06 | 23:49

8
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
чочко

2012.03.06 | 23:49

7
много ясно че е невинен - коката се е материализирала в торбичката му,за което е виновен Кадафи,ако не той - севернокорейците или тройната коалиция!
iliver

2012.03.06 | 23:49

6
Добре, да предположим, че си купиш нова чанта....няма ли да си прехварлиш стария багаж в нея или ще го оставиш, и ще си помислиш че тои сам се е преместил в новата?????

2012.03.06 | 23:48

4
Всъщност Боевски преди доста години напусна ГЕРБ, съвсем малк осе задържа при тях, така че трудно може да се каже, че е "приятел" с тиквата.А и сегашните действия на МВнР го потвърждават. Ако някой роднина или приятел на Боевски чете коментарите под новините за него, знайте - НОРМАЛНИТЕ българи НЕ ни е срам от Боевски. Срам ни е от правителството. Срам ни е от Боко-тиквата, срам ни е от педерастчето Ники Младенов, срам ни е и от всички катили, които скандират "разпнете го"!
даниела

2012.03.06 | 23:47

3
А дали е истинско това писмо? Защо просто не са му дали да проведе телефонен разговор, а ще праща писмо с две изречения в него. Аз ако трябваше да пиша писмо в такава ситуация, освен тези изречения щях да напиша как съм в затвора, да дам насоки за адвоката, за случката с чантата, за децата някакви съвети...Може би това писмо е писано от съпругата за пред медиите. Да се спечелят симпатии към Боевски...И ние, простолюдието, е как ще лъже той майка си. Нищо против него...но все пак и мен, ако ме хванат с наркотици, не бих казала на майка си от срам...
adfjk./Kbilukjhgfqds

2011.11.10 | 09:38

1
за България Боевски е герой, носител на медали, държавни награди и ордени, той е идол за цялата нация. За целия останал свят той е един шарлатанин, шмекер, опитал се няколко пъти да излъже правилата и своите съперници, като за това е наказан жестоко с отлъчване от практикувания спорт. Всеки сам да реши какъв за него е Боевски. Последните събития може да му помогнат.

Добави коментар

Водещи новини