Вижте къде няма да има вода в София днес

  • 08 октомври 2015 07:28

  • 1086
  • 0
Вижте къде няма да има вода в София днес
©

"Софийска вода" временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Вихрен", ж.к. "Бъкстон" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. по ул. "Вихрен" от ул. "Белмекен" до ул. "Симеон Радев".

Заради подмяна на спирателен кран на площад "Петко Р. Славейков" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. в района на бул. "Пенчо Славейков" от ул. "Прага" до ул. "Цар Асен" и в района на улиците "Христо Станчев", "Тунджа" и "Цар Петър".

Във връзка с монтаж на спирателен кран и диагностика на уличен водопровод на ул. "Гатьо Шишков", кв. "Кръстова вада" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. по ул. "Гатьо Шишков" от ул. "Асен Найденов" до ул. "Гатьо Шишков" 19, както и в района на улиците "Асен Найденов", "Манфред Вьорнер", "Никола Крушкин-Чолака", "Мичман Тодор Саев", "Иван Андонов".

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Летоструй", кв. "Васил Левски" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. по ул. "Летоструй" от ул. "Поп Груьо" до ул. "Станислав Доспевски".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Розова долина", кв."Курило" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. по ул. "Беласица" от ул. "Розова долина" до ул. "Лале".

Заради изграждане на уличен водопровод на ул. "Камен рид", вилна зона "Малинова долина - Герена" се налага спиране на водоподаването от 12.00 до 20.00 ч. в района на ул. "Камен рид".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1086 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини