Слави подарил огромен мезонет на бивша любовница

  • 04 ноември 2011 06:07

  • 12797
  • 9
Слави подарил огромен мезонет на бивша любовница
©

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е дарил огромния си мезонет в Драгалевци на бивша своя любовница. Скъпарският апартамент с площ 190 квадрата в края на 2009 г. станал собственост на най-известното му гадже – Маги.

Получила го е заедно с луксозното обзавеждане за стотици хиляди левове, твърди "България Днес". Времето за дарението не било избрано случайно, твърдели близки до Дългия. В края на 2009 г. Магдалена и Слави направили поредния отчаян опит да се съберат след раздялата.

“Истината е, че доста преди това Слави беше обявил мезонета си за продан, но не можа да намери купувач. Клиенти не липсваха, но щом чуеха цената от 300 000 евро, моментално се отказваха”, иронично коментирал човек от екипа на Трифонов.

Въпреки огромния подарък и хилядите молби и сълзи Слави и Маги така и не се събират, а Трифонов се нанесъл в друг огромен мезонет от 360 квадрата в кв. “Мотописта”.

Последвайте канала на

Novini.bg
12797 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
e

2011.12.13 | 07:25

9
---- Прикрепено писмо (БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ") ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ" Дата: Петък, 2011, Ноември 4 08:48:29 ЕЕТ Господин Бойко,пак добро утро.Много се възмутих от гледаното по BTV по темата СДС.Демокрацият в България отсъства ,освен нейните определителни форми като ТЕБЕ.Сега в по-следващите редове не вяравм да получиш АМНЕЗИЯ,но те съветвам да се размислиш кой си сега,защото хора като ТЕБЕ обесмискят дори и самата думичка демокрация.ДАНС ,МВР,ПРОКУРРАТУРА и СЪДЕБНА СИСТЕМА бе СРИНАТА и МАНИПУЛИРАНА както и последния пример с "семейната приятелка" на човекът джадай-владеещ "Силата".Сега пак малко назад, когато се извършваха демократично-структорни реформи по времето на СДС.Тези реформи бяха БОЙКОтирани с цялата МОЩ на ДС-СТРУКТУРИТЕ,които сега са само СТРУКТОРИ-ЕНЕРГИЙНИ по причина, че има и "АРИЕЛ".Надявам се Йода да не се самосизира,че упоменавам в този си е-мейл,търговска марка.Спомни си как Татарчев по нареждане на ПАРТИЯТА,както е позната като "Главницата" тичаше тук-там по нареждане на ..... извинявай,малко си отпих от кафето,та цялата ДС изпусна ЧЕРВЕН ОГЪН по синята идея и демокрацията.Няма да те питам ти по това време какъв си бил,но сега ще те попитам КОЙ си ???? Групитовките ,за които ТИ ЕДВА ЛИ СИ ЧУВАЛ и те бяха в схемата за дестабилизиране на СДС и икономиката. ДЪРЖАВНО-ФИНАНСОВИ лостове "поканиха" ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА за да се изпълни следващата фаза от оперция "ЕНЕРГЕТИКЕТА".Всичко това за да могат да се изпълнят АБВ-писанията,който СА и до днес.И след мъни,чко време ГЛАВНИЦАТА чрез Мултигруп си заплюха един човек наречен цар ,та взеха та и го доведоха в България.Даже му купиха и АБВ-билет с переспективата да личало ЖЪЛТОТО вместо ГЛАВНИЯ цвят. Станаха и някой реформи имайки връзка със Съдебна Медицина,но те бяха около 200 на брой и нито едно не бе разкрито.Просто "непослушници". А медиите бълваха : Вижте как Мафията се самоизбива,тра,ла,ла приказки от ШИПКОВИЯ ХРАСТ.Между другото тези,които Ти дадоха НОЖИЦАТА,Те ще ТИ духнат под ОПАШКАТА.Просто ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ и ОПАШКАТА,нищо лично БОЙко.
Критик

2011.11.08 | 03:42

8
Защо ни губите времето с тоя тъп чалгар?!
sas

2011.11.07 | 21:47

7
И довечера в " Жълтата гостенка " Слави , Сиромахов и останалите се заливат от смях на подобни " новини "

2011.11.07 | 15:06

6
Остава и да повярваме - 190 кв.м. мезонет в Драгалевци за 300к евро. За тея пари ще намери поне 100-тина купувача....
slavi fan's.com

2011.11.07 | 15:06

5
ako be6e vqrno .....
kinesiotapebg.eu

2011.11.06 | 15:20

4
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Гого

2011.11.06 | 15:19

3
И да и е подарил какво от това човека си ги е заработил а не като пиявиците във народното събрание освен да си чешат топките друго не правят и да се занимават със изказвания за Гърция. Оправиха икономиката у нас тръгнаха да оправят южната съседка където Гърците имат спестявания във банките около 250 милиарда евро а ние около 30 милиарда. Дянков ни оправи за две години управление да вземем да го пратим на Гърците сигурно ще ни го върнат само главата набучена на кол!!!
AlexK

2011.11.06 | 01:36

2
Imal - dal .I zashto ne ? Bravo , ako e viarno .
Запознат...

2011.11.05 | 18:26

1
Въпросните "журналисти" он изданието, като нямат какво да пишат и претоплят стари новини с рождена дата отпреди 10 години и повече... Въпросният мезонет е в една от първите сгради на "Феърплей", в него са повече въздуха и стълбищата, отколкото ефективните жилищни площи. Когато беше закупено жилишето цените бяха на нива 450 евро/м2 - 500 евро/м2, да не говорим че дълго време транспортния достъп до Драгалевци и кооперацията не бяха в най-добро състояние, нямаше топлоизолация и не ми се мисли какви са разходите за отопление на подобен обем... Благодаря за такъв подарък! А иначе - изключително право на всеки собственик да решава какво ще прави със собствеността си и е крайно време, да се научим да уважаваме личното пространство на другите! Наздраве!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини