Началник влак издъхна на работното си място на гара Стамболийски

  • 01 октомври 2015 16:27

  • 6026
  • 1
Началник влак издъхна на работното си място на гара Стамболийски
© Булфото (архив)

Началник влак издъхна на работното си място снощи на гара Стамболийски, съобщи TrafficNews.bg. 51-годишният Ангел Христев, дългогодишен служител в БДЖ, бил на смяна в международния влак София-Истанбул.

През деня няколко пъти се оплакал, че не се чувства добре на колегите си от композицията, но предположил, че е от смяната на сезоните.

Вечерта, след като влакът потеглил от Централна гара -Пловдив, Христев се почувствал много зле и загубил съзнание. На гара Стамболийски чакала линейка, но мъжът вече бил мъртъв. Причината за смъртта вероятно е инфаркт.

Христев работел повече от 20 -години в системата на БДЖ, съпругата му също била служител на железниците. Бил здрав като скала, изключително рядко боледувал.

Колегите му го познават като изключително точен и отговорен мъж. В същото време обаче приемал присърце всички катаклизми, които през последните години се случват в бранша.

Последвайте канала на

6026 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
мечков

2015.10.13 | 10:44

1
хмм, лека му пръст на човека, ама що нашите управници не четат какво става в страната ни, ами се доверяват на стъкмистиките които им дават, защо всичко преизчисляват на СРЕДНО,колко е продължителността на живот на мизерстващия българин, къде са внесените осигуровки на починалите преди да стигнат до пенсия,защо ни държат на най ниските заплати и пенсии,а за тях има за нов авто-парк всяка година, за заплати от 15000,00 до 45000,00, за екскурзиики и за всичко останало - ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА , ГОСПОДА УПРАВНИЦИ, ВЕЧЕ ПОЧТИ НЯМА БЪЛГАРИ - УСПЯХТЕ ДА ГИ ИЗМОРИТЕ- С ОТРОВНИ ХРАНИ, ПУСКАНИ ВИРУСИ И Т.Н. БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ И ВАШИЯ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ

Добави коментар

Водещи новини