Осъждани обраха работилница в Червен бряг

  • 03 ноември 2011 14:44

  • 984
  • 0
Осъждани обраха работилница в Червен бряг
©

Двама рецидивисти с множество присъди и заявителски материали са обрали работилница в Червен бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Плевен.

Полицията събра доказателства при проведено разследване, че двамата рецидивисти са извършили кражба в Червен бряг. В районното управление е постъпила жалба, за това, че за времето от 5 октомври до 12 октомври от механична работилница са откраднати две седла за струг, включващи към тях въртящ се център и патронник, два ножодържатели и менгеме за фреза. При оглед на местопрестъплението криминалистите са установили, че извършителят е проникнал в помещението след като е взломил метална решетка на прозорец. Нанесените щети са на стойност около 5000 лева.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.195, ал.1 от НК. От проведените оперативни действия е установено, че извършители на кражбата са 35-годишен, с 32 заявителски материала за кражби, и осем присъди – една за грабеж и седем за кражби и 32-годишен с 59 заявителски материала за изнасилване на лице под 16 години, грабежи, кражби и използване на чужди документи и 15 присъди за кражби. Мъжете са от село Горник. Част от вещите са намерени и се съхраняват в полицията.

Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
984 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини