Затвор за врачанин, разпространявал порно с непълнолетни в интернет

  • 29 септември 2015 14:15

  • 2120
  • 0
Затвор за врачанин, разпространявал порно с непълнолетни в интернет
©

Врачанин получи условна присъда за притежание на порнографски снимки и видео материали, съобщи tribali.info.

Присъдата на врачанските магистрати на районния съд от края на юли бе потвърдена от колегите им от окръжния съд. Те признаха К.М. за виновен, че от 26 септември 2010 г. до 30 юни 2014 г. в ползвано от него жилище в настолния си компютър е държал 261 броя фото файлове и 179 броя видео файлове, представляващи порнографски материали. От документите по делото става ясно, че намерените файлове са неприлични, неприемливи и несъвместими с обществения морал материали, изобразяващи открито сексуално поведение - реални и симулирани полови сношения, мастурбация, похотливо показване на половите органи на лица.

За създаването на богатата порнографска колекция са били използвани лица, изглеждащи като ненавършили 18 години. За престъплението врачанинът е осъден на шест месеца лишаване от свобода, с отложено изпълнение на присъдата за срок от три години.
К.М. е признат за виновен и за това, че за период от два месеца през миналата година е разпространил чрез интернет 80 порнографски снимки и 26 видео файлове със същото съдържание. За разпространението на порнографията е осъден на две години и осем месеца лишаване от свобода и глоба в полза на държавата в размер на 2000 лева, като изпълнението на наказанието лишаване от свобода е с 4-годишен изпитателен срок.

На врачанина е наложено общо наказание за двете провинения, в размер на най-тежкото. Мъжът не бил доволен от решението и обжалвал, но магистратите на по-горната инстанция също били непреклонни и оставили постановеното от колегите им в сила.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2120 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини