Каракачанов: Идеята за "гореща точка" у нас е безумна и безотговорна

  • 24 септември 2015 15:53

  • 3649
  • 8
Каракачанов: Идеята за "гореща точка" у нас е безумна и безотговорна
© Булфото

Съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността коментира в кулоарите на НС идеята България да се превърне в "гореща точка" за пристигащи бежанци в Европа. Той заяви, че това е крайно безумие и би било изключително безотговорно да се създават такива кризисни точки у нас. Освен това той препоръча на българските политици "да спрат да говорят, когато ги заливат горещи вълни", предаде репортер на Новини.бг.

Каракачанов бе категоричен, че ще повдигне този въпрос в НС, както и че ще иска референдум по темата.

"В последно време наблюдаваме, че в Европа няма лидери, а само хора, интересуващи се от икономически интереси. Ако Германия може да приеме един милион бежанци, то ние не можем да си позволим да приемем и 10 000. Щом Меркел ги кани, сега защо затваря границите си?", пита лидерът на ВМРО.

Той посочи, че това, което наблюдаваме в момента не е бежанска криза. "21% от идващите чужденци са сирийци, всички други идват в Европа, за да получават помощи. Трябва да бъде решен конфликтът в Близкия Изток и дотогава няма как да се справим с този проблем", смята Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

"Да, бягащите от война са бежанци и получават статут в първата държава, в която са отишли. Оттук нататък за какви бежанци говорим?", попита той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3649 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Пян_Гъ

2015.09.29 | 00:30

8
Каракачанче, "македонче" русенско, стана ясно, че Бойко изобщо не е казвал такова нещо, просто баба Меркел напоследък говори несвързано и ти много добре знаеш това. Печелившата позиция за България е не да атакуваш премиера, а да кажеш: "Абе, Бойко, кво говори тая изкуфяла баба, бе? Дай да гласуваме в НС една декларация на националния интерес, да довършим оградата и да им е*** ма**** на тези евромръсници". Ето това искам да чуя, а не твоите тъпотии!

2015.09.27 | 14:36

7
Безумие е Борисов !!

2015.09.27 | 14:36

6
Управлява ни TOTALEN IDIOT и 100 % - ов предател ! Не знае езици , тъп като гъза си , Меркел говори едно , а ТИКВАТА , тоя мизерник , точно обратното ! Ще ни унищожи , а той ще каже аз не исках ! Да ходи по дяволите , докато не е станало късно ! АТАКА и РУСИЯ са единственото ни спасение !

2015.09.27 | 14:36

5
Нашата простотия и мизерия българска си имат име - Бойко Методиев Борисов ! Само глупак и откровен бандит трябва да е човек , за да го подкрепя тоя неграмотен лъжец !
полк . МАРКОВ

2015.09.27 | 14:36

4
Поддържам тезата на Босия, че арестите на Борисов и Московски веднага, както и предаването им на правосъдието е от особена важност за националната сигурност на страната! Пропуснат е Плевнелиев , а не трябва !

2015.09.25 | 23:06

3
Директно Народното събрание в писмена форма да иска потвърждение от Меркел, кой е този продажен политик, направил искане!
Айдеее

2015.09.25 | 19:56

2
ВМРО инте са с власта! Какракачанов квонсе пъне??? щом са с иправляващите защо позволява това което се случва??? Защо? АТАКА, ВМРО "големи" националисти малееееее нямам думи
виж сега

2015.09.25 | 19:55

1
Абе Каракчанов, искме ограда построенна до край!!!! Къде е ограда а каракачане??? Кво става с българската армия бе, потриотче такова??? защо няма пари за армия?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини