Жесток челен сблъсък край Ловеч, загина журналист, други двама са тежко ранени (обновена)

  • 22 септември 2015 11:15

  • 9612
  • 7
Жесток челен сблъсък край Ловеч, загина журналист, други двама са тежко ранени (обновена)
© Булфото (архив)

Жестока катастрофа между два автомобила стана днес сутринта на пътя край Ловеч.

На разклона за града двете превозни средства са се ударили челно, информира Нова телевизия. Всички пътници са живи, но двама от тях са в много тежко състояние. В спасяването на пострадалите се е включил и известния ди джей Джорджо, който съобщи за инцидента в профила си във Фейсбук.

Единият автомобил е собственост на фотограф от Информационна агенция БГНЕС, който също е сред ранените. БГНЕС спира публикуването на новини заради инцидента с колегите им.

Единият от пострадалите в катастрофата журналисти от агенция БГНЕС е издъхнал в болницата, съобщи "Дарик". Два автомобила, в единия от които пътували служители на информационната агенция, се удариха челно. Миниванът на журналистите от БГНЕС се е сблъскал с друг автомобил.

Ранените били откарани незабавно в местната болница. Въпреки положените от лекарите грижи един от пострадалите е починал. Други двама негови колеги са в тежко състояние. Медиците правят всичко възможно, за да им помогнат. Пострадал, но по-леко е пътник от другия бус. Към момента причината за катастрофата продължава да е обект на разследване.

Загиналият днес при тежка катастрофа край Ловеч журналист на БГНЕС е фотографът Петко Налбантов, на 32 години . Това става ясно от коментари в няколко фейсбук профила на журналисти. Миниванът на журналистите от БГНЕС пътувал към Велико Търново, за да отрази тържествата за Деня на независимостта. Вероятно самият той е бил зад волана.

Екипът на Novini.bg поднася най-искрени съболезнования на роднините, близките и приятелите на починалия колега.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9612 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.09.25 | 00:01

7
Добре, че не са отнели чужд живот и от самоубийци да се превърнат в убийци. Защо някои същества не мотат да разберат, че соц. им положение, връзки, пари, коли, имоти и др. НЕ ги правят безсмъртни, не и в истинския смисъл на думата?????????? Защо наглостта им, самочувствието им, глупостта и др. трябва да са причина за чужда гибел. Кое им дава право да застрашават чуждото здраве и живот. Такива и да оживеят, сам да слезеш и да ги утрепеш. Убий джигит, спаси живот!

2015.09.23 | 15:46

6
taka e pri kurva boiko,dobro ne ozakvaite...
...

2015.09.23 | 13:18

4
А бе вие нормални ли сте ... всеки ден тука излизат по 2-3 новини със загинали на пътя. Научете се да карате мама му стара вече. Какви идиоти сте не мога да разбера

2015.09.23 | 13:18

5
Няма да се научат.Всичко е излезнало извън контрол.Главоломно ще се увеличават закупени автомобили,катастрофи и загинали.

2015.09.23 | 11:41

3
НЕ СЕ НАУЧИХМЕ ДА САРАМЕ Б А В Н О
Жоро

2015.09.23 | 09:42

2
Как ще е карал той като няма книжка?????
1

2015.09.23 | 06:02

1
на това място има две не една непрекъсната линия не се изпреварва но то е за знаещи освен това тук много често хора непознаващи правилника се включват на магистралата от грешния изход винаги трябва да си нащрек как някой незнаещ излиза от изход за София пресича пред теб и се включва за Варна

Добави коментар

Водещи новини