Слагат камери в автобусите в София за по-голяма сигурност на пътници и контрольори

  • 16 септември 2015 08:47

  • 1791
  • 3
Слагат камери в автобусите в София за по-голяма сигурност на пътници и контрольори
© Булфото

"Зеленият трамвай е пилотен проект за София и целта му е да се види как се поддържа, дали е удобно да има подобно нещо в столицата", каза в сутрешния блок на Нова телевизия кметът на столицата Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Тя поясни, че и заради това е избран един малък участък, в който да бъде изградено това.

Кметицата поясни, че е много важно и столичани да свикнат с него. По думите й, другата година, ако зеленият трамвай бъде приет, ще продължи да се разраства проектът и по бул. "Цар Борис III" до ул. "Алабин".

Фандъкова коментира и ремонтите в столицата, както и гаранционните срокове, които дават фирмите, които извършват промените.

Във връзка с безопасността на хората, пътуващи в градския транспорт и на контрольорите, които се притесняват да проверяват в определени квартали на София, се изгражда видеонаблюдение в автобусите, съобщи Фандъкова. Тя информира, че то вече е факт в някои линии на столичния градски транспорт. 

"В този мандат са освободени по мое предложение двама районни кметове", съобщи столичният градоначалник. Тя поясни, че никога не е имала никакви колебания, когато е трябвало да уволни някой, нарушил Закона.

Според Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска основният й опонент на предстоящите местни избори е кандидатът на БСП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1791 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.07.18 | 15:06

3
Започна се. Тотален контрол и стягане на примката за хората.
Фори

2015.09.16 | 19:46

2
Всичките приказки на тази жена са само и единствено прах в очите на заблудените душици. Предизборно говори добре, обещава хубави неща, но тя имаше години наред, за да изпълни всички тези празни думи, които изрича сега!

2015.09.16 | 13:04

1
Квото рече жабока Боко, това прави щъркела Чоко!

Добави коментар

Водещи новини