20-годишна устрои капан на немския си любовник и открадна колата му

  • 07 септември 2015 15:01

  • 4479
  • 2
20-годишна устрои капан на немския си любовник и открадна колата му
©

20-годишно момиче обра немския си любовник, след като му устрои капан с помощта на български приятели. Асения Ц. е била арестувана заедно с помагачите си.

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът наложи мярка „задържане под стража“ на 20-годишната Асения Ц., от Габрово, както и на Богдан И., на 21 г., също от Габрово. Те са привлечени като обвиняеми за изнудване и противозаконно отнемане на превозно средство с намерение да си го присвоят. Районна прокуратура е повдигнала обвинение и срещу Калоян Х., на 24 г., от Габрово, който е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, съобщават от прокуратурата.

На 2 септември в полицията в Казанлък е получен сигнал чрез тел. 112 от германски гражданин, на когото е бил откраднат лек автомобил. Това е станало на бензиностанция. А. С., на 52 г., заявил, че е пристигнал в България на 22 август, за да се срещне с 20-годишната Асения Ц. Двамата се познавали от пролетта на 2015 г., когато жената работела в Германия. Тя се прибрала в България, но двамата поддържали връзка по интернет. Когато пристигнал у нас, А. С. се настанил на хотел в Габрово. На 1 септември заедно с Асения Ц., Богдан И. и Калоян Х. заминали с автомобила му за морето, а на другия ден се върнали. Колата му карала Асения, която неочаквано завила към връх Бузлуджа.

До момента е установено, че в подножието на върха тя и един от спътниците й, използвайки нож, заплашвали А. С., с цел да го принудят да им даде сумата от 15 000 евро. Парите трябвало да бъдат изтеглени от банка и четиримата тръгнали към Казанлък. Когато стигнали до бензиностанция, в източния край на града, А. С. успял да слезе от автомобила и потърсил помощ от служителите на бензиностанцията. В търговското помещение немският гражданин бил застигнат от Асения Ц., която му нанесла удари. След това жената се върнала в автомобила и заедно с Богдан И. напуснали бензиностанцията с колата на чуждия гражданин.

Незабавно е образувано досъдебно производство под ръководството на Районна прокуратура-Казанлък. Асения С., Богдан И. и Калоян Х., са били обявени за общодържавно издирване. В рамките на два дни полицаи открили и задържали тримата извършители на престъплението. Лекият автомобил е намерен в местност, близо до връх Бузлуджа. Едната регистрационна табела е открита, изхвърлена в напоителен канал в землището на село Черганово, общ. Казанлък. Личните документи на А. С. и документите на автомобила са намерени в близост до паркинг в подножието на върха.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4479 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.10.13 | 00:07

2
Въпросната Асения е работила в Германия -- лъскала е бастуни , но за разлика от родните тъпи гьотверени не за рубли, а за евра !! А дъртия германски пендел можеше да завърши с рязания цигански в ауспуха , да не реве !
Габровче

2015.09.09 | 17:58

1
Асения проститутката, Боксата и Кокстъра дилърите :D

Добави коментар

Водещи новини