Мартин Димитров: И Костов да поеме отговорност, писна ми да нося чужди грехове

  • 01 ноември 2011 17:11

  • 2220
  • 0
Мартин Димитров: И Костов да поеме отговорност, писна ми да нося чужди грехове
© Булфото

Силова групировка от миналото проведе изборите за президент и местна власт - с такова усещане останали от СДС за случилото се на вота, заради сериозни нарушения и опити за манипулации.

Това обяви лидерът на партията Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, предаде Дарик. Той ще поиска вот на доверие от съпартийците си на Национален съвет в края на месеца заради представянето на изборите.

Димитров не пожела през медиите да отговаря на критиките на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - за провал на президентския вот на Съюза на десните сили, който издигна Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в. Закани се повече да не прави компромиси в коалиционните взаимоотношения.

„Ние ще развиваме самостоятелна политика, както беше досега, но ни предстои много тежко и сериозно преосмисляне на цялостната коалиционна политика. Няма да ви кажа нищо повече по тази тема, защото анализите предстоят. Това преосмисляне включва всички партии потенциални партньори, никой не е изключен. Но оттук нататък това, което съм решил аз, е, че компромисите, които направихме, ще бъдат сведени до минимум оттук нататък. Писна ми да нося и СДС да носи чужди грехове. На това трябва да се сложи точка. Ако има да ми каже нещо Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, да не го прави през медиите. Той има този навик вече 20 години и това винаги е било вредно за българската десница. Когато има да ми каже нещо, да дойде в централата на СДС. Няма да му отговарям през медиите. Тези практики от миналото трябва да се спрат веднъж завинаги. Колкото до бъдещето на СДС - всички опции са на масата за нас. Аз не си спомням Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - да е поел отговорност за каквото и да било, а е крайно време да вземе да свърши и той тази работа. Писна ми и няма да продължавам да разговарям с него през медиите, намирам се на „Раковска" 134. Всеки, който желае да разговаря с мен, може да дойде тук, заяви лидерът на СДС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2220 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини