Пенсионер простреля съселянин след спор за ниви

  • 01 ноември 2011 12:46

  • 1808
  • 0
Пенсионер простреля съселянин след спор за ниви
©

Мъж е прострелян и е с опасност за живота след след скандал за ниви в плевенско село, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен. В село Козар, Белене, мъж е простреля съселянин заради ниви и неуредени отношения, свързани с имоти.

Раненият е в критично състояние и е под лекарско наблюдение в плевенската болница с реална опасност за живота. Вчера в 12.40 часа в полицията в Левски е получен сигнал от спешна помощ в града за постъпил пациент с две огнестрелни рани – областта на лицето и в областта на корема. Установило се, че пострадалият е 47-годишен, местен жител, без криминални прояви и неосъждан.

Разследване изяснило, че същия ден около 12.00 часа на кръстовището на улиците "Христо Ботев" и "Петър Берон" в селото мъжът е влязъл в спор със 77-годишен за имотни неуредени отношения. По-възрастният е прострелял опонента си със законно притежавано огнестрелно оръжие пистолет "Макаров". От мястото на инцидента са иззети като веществени доказателства две гилзи 9/18 мм. Стрелецът се е явил лично в полицията и е предал оръжието си. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.129 от НК и работата продължава разследващ полицай.

Последвайте канала на

Novini.bg
1808 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини