Кадиев писа на Миков: Другарю, моля отговорете на гражданина Мулев (снимки)

  • 25 август 2015 10:19

  • 4142
  • 4
Кадиев писа на Миков: Другарю, моля отговорете на гражданина Мулев (снимки)
©

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в писа на лидера на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заради писмо на гражданин, което било изпратено до председателя на НС Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Пловдивчанинът Георги Мулев попитал Цачева с какви пари се правят сборищата на връх "Бузлуджа". Въпросът му бил провокиран заради питането на Кадиев кой ще плати полета на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г до трибуна "Моци".

Левият депутат публикува във Фейсбук двете писма - това на Мулев до Цачева и неговото до другаря Миков.

Ето ги и тях:

 

Уважаеми другарю Миков,
Човекът е с леви разбирания, от старото поколение и в напреднала трета възраст. Като нищо е членувал в партийната организация на другарката Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Възмутен е от въпроса ми към Борисов кой ще му плати полета до трибуна "Моци", на който обаче отговори министър Московски, тъй като Авиоотряд 28 е към него. И пита с какви пари се правят сборищата на връх "Бузлуджа". Дали евентуално и те не са държавна пара като хеликоптерните воаяжи на премиера.
Тъй като не разполагам с тази информация, моля отдел "Счетоводство" на НС на БСП да отговори на гражданина Мулев.
С уважение,
Г. Кадиев

Включете се в новия Viber чат на Novini.bg – следете коментарите под нашите материали.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4142 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Богомил

2015.08.28 | 18:34

3
Този не беше ли предложил турския език да се използва на избори ............ДОЛЕН ДЕПЕСАРСКИ ПРОДУКТ.....БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

2015.08.28 | 18:34

4
Тоя боклук искаше легализиране на гей-бракове ! От такъв отпадък нищо не става,освен предател на собствената си партия !
СВЕЩНИКОВ

2015.08.28 | 18:33

2
АБРЕ ХАИРСЪЗИНО КАДИЕВ КЪДЕ СИ ВИДЯЛ И ЧУЛ КОМУНИСТ СМЕТКА ДА ПЛАЩА ХА ХА ХА ТОЯ НАРОД ЗА КАКВО Е ХА ХА ХА
Джани

2015.08.28 | 18:33

1
Като Борисов такива обирджии до сега не са ни управлявали. БСП, откакто съшествува,прави събори на Бузлуджа и никога не се е възпозлвала от народните пари за организацията на събора. За разлика от Борисов, който реши, че след като е премиер, може да се вози на самолет за сметка на народа.

Добави коментар

Водещи новини