Вижте какво представлява една пломба на бензиностанция (снимки + видео)

  • 20 август 2015 08:14

  • 6570
  • 5
Вижте какво представлява една пломба на бензиностанция (снимки + видео)
©

Всеки продава на пазара при цена, на която той му позволява, коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия икономистът Емил Хърсев.

Той поясни, че има механизми, които обясняват защо не пада цената на бензина и дизела.

Андрей Делчев, изпълнителен директор на Българската петролна и газова асоциация, заяви изрично в "Здравей, България", че нарочно от Асоциацията запазват мълчание за цените, тъй като искат първо да излезе доклада на КЗП за монопол на пазара.

Делчев разказа какви ведомствени бензиностанции има. Някои от тях представляват пластмасова туба, а други стара цистерна. По думите му, точно в тях се слагат разни добавки в горивата, а не в големите бензиностанции, които печелят заради многото клиенти.

Делчев препоръча да не се зарежда по бензиностанции, по които горивото е с няколко стотинки е по - евтино, защото после ще трябва да се дадат няколко хиляди, за да се оправи една развалена кола.

В репортаж за сутрешния блок стана ясно, че има случаи, когато наистина клиенти искат да проверят дали са измамени с горивото.

Нова телевизия показа какво представлява една пломба. Тя е с годност една година.

Припомняме ви, че вчера премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че всички бензиностанции трябва да бъдат препломбирани до събота, защото в момента пломбите са поставени така че може да се махат без да се наруши целостта им.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6570 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.08.25 | 22:54

5
Поредният театър на премиера Рапон-Бей чудят се как да излъжат за цената на бензина а то на всички е ясно че има картел. Не може петрола почти да е без пари а цената да не пада????????

2015.08.21 | 08:45

4
БРАВО НА ПРЕМИЕРА....ТАКА СЕ ПРАВИ, ТВЪРДА РЪКА ЗА ДА ВЪРВИ ДЪРЖАВАТА

2015.08.21 | 00:41

3
Къде се изпокри сега жабата с голямата уста с руския калкулатор, дето му беши ПИСНАЛО ОТ Братушките???

2015.08.21 | 00:41

2
Хахаха колко е смешен 40 % колко ведомствени бензиностанции има. Знам човек, който кара Ферари и през месец два е на ремонт в турция защото заради некачественото гориво в България се прецаква. Все пак е Ферари и си е капризна кола. Пък той не е за няколко стотинки на литър.

2015.08.20 | 11:35

1
Това е то когато правителството се управлява от човек от народа

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини