Бурени растат необезпокоявано в софийското метро (снимки)

  • 19 август 2015 16:56

  • 3977
  • 3
Бурени растат необезпокоявано в софийското метро (снимки)
©

Софийското метро - гордостта на управляващите в България и не без право. Малко са хората, живеещи в София, които могат да се оплачат от метрополитена, защото той чисто и просто ни е нужен, спасява ни всеки ден, най-вече нас, жителите на крайните квартали. Всичко описано е много красиво, но бурените, които видях днес просто събудиха у мен чувството на граждански дълг! Време е Обеля да се прочуе с нещо, нека и при нас да идват хора и да се любуват на нещо интересно!

Бурени, о, бурени!

Не съм експерт по флората на България и не мога да определя вида на бурените, но ясно се вижда, че те доста време са растели необезпокоявано до прозорците на столичната метростанция "Обеля". Това породи у мен един въпрос, нима никой не мие тези прозорци, нима никой не прави инспекции на метростанциите, нима никой не следи какво е състоянието им?  Надявам се да не е истина, а това да е поредното доказателство за българския непукизъм, които е обзел половината ни общество.

Личното ми мнение е, че бурените са красиви, може да дадат началото на една градина, която да отвлича погледите на слизащите в Обеля от съседните гробища.

П.С - Обеля е доста спокоен и красив квартал и има река, читалище, безплатен фитнес, който не вярва, нека да се поразходи из вътрешните му части, не правя реклама, а просто желая повече туристи, за да може и обелчани да препечелят някой лев в кризата, в която сме изпаднали.

Последвайте канала на

3977 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
селянин като вас

2015.09.10 | 09:04

3
амчи вземи ги оскуби тез бурени , бре, момчурляк...

2015.09.10 | 09:04

2
golqma novina edna trevi4ka poniknala i ve4e bureni raboti tctctctct
ЕМИЛ СПАСОВ

2015.09.10 | 09:04

1
А защо той ,защо ? И да измие и стъклата ли ? Толкова безработни има защо не ги наемат хората зима идва поне някой лев да си изкарат .И сприрките на метрото ще са по -чисти .

Добави коментар

Водещи новини