Пловдивчанин подслони 48 котки

  • 17 август 2015 14:47

  • 2192
  • 0
Пловдивчанин подслони 48 котки
© Getty Images

Пловдивчанинът Костадин Георгиев изтегли 30 бона заем, за да гледа 48 котки. В момента той проси помощ в интернет за приютените от него животни в два апартамента. Котките били бездомни, а мъжът бил дал обет да не подминава коте в беда, пише в. "Монитор".

Жалостивият мъж е изготвил пълен списък на разходите си, а заедно с тях и изповедта си е публикувал и банкова сметка. До този момент Костадин обаче не среща разбиране дори и у най-големите любители на животните.

“Преди година имах само 7, които бях приютявал една по една в продължение на 8 години, но в един момент реших, че трябва да се раздам повече и да направя нещо по-значимо и броят започна да расте”, споделя любителят на животни.

“В момента подготвям един наш наследствен парцел от 5 декара, от който смятам да си направя мой си импровизиран приют. Понеже съседите пуснаха жалба в общината и сега ще се опитват да ме гонят и това е просто най-ужасното нещо, което ми се случва в момента”, споделя той.

Пловдивчанинът изтеглил голям заем от 30 000 лева, за да си спаси животинките и за да продължи да поддържа каузата, но тези пари се оказали абсолютно недостатъчни, за да осъществи идеите си.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2192 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини