Имигранти щурмуваха Европа (видео)

  • 03 август 2015 09:43

  • 4892
  • 5
Имигранти щурмуваха Европа (видео)
© gettyimages

Хиляди нелегални имигранти са се опитали да влязат в няколко европейски държави през изминалото денонощие.

Днес бе съобщено, че италианската брегова охрана е открила най-малко петима удавени бежанци в териториалните води на западноевропейската държава. Властите в Рим обявиха, че са спасили около 1800 души от седем плавателни съда. По-късно информационните агенции предоха как кораб, плаващ под хърватски флаг е спасил 37 африканци и азиатци близо до бреговете на остров Сицилия.

Информацията идва ден след като френският град Кале се превърна бойно поле.

Около 200 имигранти се опитаха да разрушат загражденията и влязат в тунела под Ламанша, свързващ Франция с Великобритания. Местните сили за сигурност бяха принудени да използват сълзотворен газ, припомня Би Би Си.

Днес лондонският в. Гардиън обяви новите мерки, планирани от кабинета начело с Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г., който бе принуден да остане на Острова заради кризата в първата седмица от летния си отпуск. Предвижда се нелегалните имигранти да бъдат оставяни в ареста без съдебно решение.

Също така се предвижда хазяите, укриващи чужденци, които нямат разрешително за пребиваване в Обединеното кралство, да влизат в затвора. Максималният срок е пет години, пояснява изданието.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4892 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ку.рю

2015.08.07 | 15:52

4
Абе давете ги още в Средиземно море бе, кво ги галите с перце? Тоя кораб спасил 200, оня кораб спасил 100... Я по някое и друго "заблудено" торпедо по картонените им лодки и всички по живо, по здраво :D
Истината!

2015.08.07 | 15:52

5
Нека не забравяме, че вече няма истински мъже с ташаци, които да натиснат спусъка! Нека не забравяме, че мъжете се изпедерастиха и обичат черни уйове! Нека не забравяме, че вече всички правителства обичат черните маймуни повече от собствения си народ... Как да стане това, което казаш, не че на мен не ми се иска да видя как се давят...
от раз

2015.08.07 | 15:52

2
Защо Франция се прави на ощипана мома и не вземе мерки с Великобритания и Брюксел за незабавна екстрадация на тоя лагер?! Един приемете ли ,ето го резултата! А тоя негър на края с остатаци от газ по лицето ,какво?Изисква състрадание,да се размножава на корем и всички да работят 24/7 за него,нали за това бяга от красивата и топла Африка!Каквото сам си направиш,никой не може да ти направи!
fen

2015.08.07 | 15:52

3
Каквото американците ти направят, никой друг не може да ти направи! Преди пуделите на буш - саркози и блеар да гътнат кадафито, той им вършеше мръсната работа и удържаше джагалите. На Америка не и трябва да обявява война на Европа - стига да разбута Африка, бл. изток и Украйна. И резултата е налице.

2015.08.07 | 15:51

1
za6to gi spasqvat,neka pukat mur6ite,6to ne bqgat v Amerika ,mamicata im

Добави коментар

Водещи новини