Полицаите с дрегери на мача ЦСКА – Левски

  • 28 октомври 2011 17:21

  • 1527
  • 0
Полицаите с дрегери на мача ЦСКА – Левски
©

1630 полицаи ще охраняват мача ЦСКА – Левски, който ще започне от 17.45 часа на Националния стадион „Васил Левски” в столицата.

В охраната на дербито ще се включат 260 служители на реда от страната – почти от всички областни дирекции на МВР. 100 са служителите на МВР от жандармерията.

Всички са включени по разстановка – преди, по време на и след приключване на мача. Те са разположени на уязвими места в централата част, но освен там с допълнителни сили е обезпечена цялата територия на София. Контролират се най-вече районите на спирките на масовия градски транспорт, включително и спирките на метрото.

За първи път полицаите ще бъдат и с дрегери.

Въведена е временна организация на движението около Националния стадион „Васил Левски” заради футболната среща.

До приключване на футболната среща се забраняват престоят и паркирането на превозни средства на моста пред Националния стадион „Васил Левски” и по алеите около него.

До приключване на мача при необходимост и по преценка на СДВР може да се забрани влизането на превозни средства в двете посоки с изключение на автобусите от градския транспорт по ул. „Ген. Йосиф В. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между площад Орлов мост и бул. „Черни връх”, по бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов”.

Центъра за градска мобилност ще закрие паркинг „синя зона” за горепосочените време и места.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1527 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини