Валерия Велева: Престанете да говорите с митове за "Преса"

  • 31 юли 2015 07:50

  • 2170
  • 2
Валерия Велева: Престанете да говорите с митове за "Преса"
© Булфото

Искам да престанете да говорим с митове. Двете имена, които се спрягат с нас, не са свързани с вестник „Преса“. Истината е една – тиражите падат, приходите са много по-малки от приходите. Никой от Вас не се сеща да каже, че пресата не може да участва в държавна поръчки, както го правят телевизиите. Ние трябва да участваме в тези поръчки чрез рекламна агенция, това е нещото, което смазва вестниците, каза зам. главният редактор на „Преса“ Валерия Велева в ефира на Нова ТВ.

Вестник „Преса“ е един от малкото вестници, които плащаха редовно и открито всички осигуровки и задължения на журналистите си. Трябваше държавата да ни субсидира, както го прави и с телевизиите, категорична е Велева.

Вестник „Преса“ няма никакви задължения към КТБ. Нашата политика няма отношения към Делян Пеевски и Цветан Василев, ако продължим така да говорим, то няма да стигнем до същината на проблема. Аз не искам да се случи това и на други вестници, ние останахме абсолютно чисти към закона, категорична е Валерия Велева.

За да оцелее една медия в държавата то тя трябва да внимава със силните на деня, призна Велева. Няма да почиваме, много бързо отново ще влезем в играта, завърши Велева.

Последвайте канала на

2170 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.04.25 | 03:24

2
Дърт комунистически урунгел !!
гнус

2016.04.25 | 03:23

1
Мадам В. си отвори устата и се разхвърча спе**рма навсякъде!

Добави коментар

Водещи новини