Край на целулита

  • 24 юли 2015 14:35

  • 4219
  • 0
Край на целулита
©
Какво представлява целулитът и кои са причините за появата му?

Целулитът е един от най-разпространените кожни проблеми, особено сред представителките на нежния пол. По принцип целулитът е следствие и на нездравословен начин на живот, свързан с липса на двигателна активност, дехидратация на тялото, напредване на възрастта, хормонални проблеми, нарушения в метаболизма и др.

Натрупването на ,,портокалова'' кожа се наблюдава основно в областта на бедрата и седалището, но може да се образува и в други участъци на тялото. Мастната тъкан нараства по посока към кожата, което води до задържане на отпадни вещества, нарушен кожен метаболизъм и образуване на целулитни натрупвания.

Обикновено целулитът се появява вследствие повишаване на теглото. Затова е много важно да поддържаме теглото си в норма и да не позволяваме рязко наддаване на теглото, което води след себе си само неприятни последствия. Много е важно ежедневно да използваме продукти за хидратация на тялото, които спомагат за подобряване на еластичността на кожата и нейния здрав вид. Необходимо е да се избягва храненето с големи количества захар, защото излишното количество се натрупва под формата на подкожни мазнини. Тютюнопушенето и приемът на кофеин нарушават кръвообращението на кожата и са един от основните рискови фактори, спомагащи за развитие на ,,портокалова'' кожа.

Кой продукт да изберем?


Като цяло, за да избегнем появата на целулит, е добре да се храним правилно, без да преяждаме, да се движим достатъчно, да пием много вода и да използваме хидратиращи продукти за тяло с антицелулитен и богато подхранващ състав. Т.е. борбата с целулита трябва да бъде в няколко основни направления.

Един от най-добрите продукти за мазане за превенция и лечение на целулит, това е: Колаген серум за отслабване . Уникалната формула под формата на бързо попиващ в кожата серум, намалява симптомите на синдрома на портокаловата кожа, изглажда и подхранва кожата в дълбочина. Продуктът е с приятен аромат и невероятен ефект за намаляване обиколката на седалището и бедрата.

ВЕРДУКАЛ
е ефективен американски продукт при наличие на целулит и наднормено тегло. Мощното действие на концентрирания екстракт от зелено кафе спомага за по-бързото изгаряне на мазнините, подобрява обмяната на веществата и спомага за отделянето на излишните течности от тялото. Продуктът се приема по 1 капсула на ден 2 пъти на ден на гладно с голяма чаша вода.

Последвайте канала на

Novini.bg
4219 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини