Пребитият в Борисовата градина дядо: Питах ги защо мен, отговор нямаше

  • 22 юли 2015 20:36

  • 3164
  • 6
Пребитият в Борисовата градина дядо: Питах ги защо мен, отговор нямаше
©

Пребитият в Борисовата градина 67-годишен мъж Красимир Иванов се опитал да говори с нападателите си, които го претрепаха пред очите на внуците му. Попитал ги: „Защо мен?” Отговор нямало. Това сподели пострадалият пред bTV.

„До вчера седях между хората на това кафе в Борисовата градина, а сега не бива да минавам”, казва Красимир.

Когато бил с внуците си в парка, той видял мъжете, които били фенове на ЦСКА.

„Видях надпис на кръста на един от тях. Беше си изписал „blood” (кръв – на английски, б.р.) Зачудих се от какъв зор някой си е написал кръв на талията. На рамото пък имаше звезда. След като се нахвърлиха, ги попитах как са избрали мене, възрастният мъж, да ме бият. Нямаше отвори. Те симпатизират на клуба на армията. Аз съм служил в армията две години. Те не са били в казармата”, каза още Красимир Иванов.

„Казах на един от тях в очите, че това ще бъде платено, аз нямам съмнение. Всичко се плаща на тоя свят”, каза още Крисимир Иванов.

Днес прокуратурата се самосезира за пребития от младежи в Борисовата градина възрастен мъж пред двете му внучета. Ако нападателите и биячите бъдат разкрити и разпознати до края на деня, веднага ще им бъдат повдигнати и обвинения. От полицията допълниха, че част от очевидците на нападението засега целенасочено спестяват информация по случая и следствието не може да стигне до края.

По информация от МВР, на самото място на инцидента нямало камера за видео наблюдение.

Последвайте канала на

3164 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.07.27 | 18:27

5
И защо бе педалчета биете стария човек?! Дайте тел дата и час и елате да се разправим като сте толкова смели чакам!
Тоя па колко е тъп

2015.07.27 | 20:39

6
Ето още един побоиник,само си търси повод.Точно като тия скинари едно към едно
каката на баткото

2015.07.27 | 18:27

4
най-добрата подкрепа за футболните агитки е разстрел на стадиона ,тамън са се събрали на куп!!!
Истината!

2015.07.27 | 18:12

3
Трябва само да попитат Дучето, ама зависи КОЙ ще го пита! Затова не е нужна реформа! Всичко е разпределено и подредено! Гледайте в Мая Манолова Цецка Цачева. Манолова нарича Борисов престъпник в ефир. Ако ГЕРБ подкрепи ''Костинбродска'' за омбудсман, това ще е ПРЕДАТЕЛСТВО към всички които гласуваха за ГЕРБ след ''Костинброд''! А биячите са много добре познати!

2015.07.23 | 13:13

2
по- интересното е - защо никой не е помогнал на човека, защо сега се сктават ... мълчат страхливците, всеки си завира главата в дупката! затова не се чудете, че сме най- мачкания народ в ЕС
дядото

2015.07.23 | 10:36

1
АМА защо Мен ,а не някои друг.еи това е мисленето на Българина.ако беше друг дядото щеше да каже /Абе какво ме интеренсува ./

Добави коментар

Водещи новини